:mad:
pokerstars
a re reisemre callolt a idióta , blindeken sem volt ,persze le mákolt ,még hogy csak végik calloltam,tuttam hogy meg van neki,de azért dobni nem mertem.
a re reisemre callolt a idióta , blindeken sem volt ,persze le mákolt ,még hogy csak végik calloltam,tuttam hogy meg van neki,de azért dobni nem mertem.
Gondolkodtam, hogy egy másik topicba tegyem "Kinek mi a véleménye a micro MTT világáról?", mivel amilyen keveset mtt-zek ahhoz képest nagyon gyakran esek ki így, és formálják ezek a handek a véleményt rendesen. Ez a tegnapi outom a 2.20-ról egy "tisztán látó" ellen:
No Limit Holdem Tournament
PokerStars
9 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com
$2.00+$0.20
Stacks:
UTG Pinoche87 (3,575) 60bb
UTG+1 Hero (4,116) 69bb
MP1 RodDelgado (1,033) 17bb
MP2 haugiboy (5,454) 91bb
MP3 Puss in Bo.. (3,000) 50bb
CO lulunder (5,379) 90bb
BTN Don KhAV (4,192) 70bb
SB GoldPavlin (2,940) 49bb
BB oleg1308 (12,027) 200bb
Blinds: 30/60
Pre-Flop: (90, 9 players) Hero is UTG+1 :ks: :kd:
Pinoche87 calls 60, Hero raises to 360, 4 folds, Don KhAV calls 360, 2 folds, Pinoche87 folds
Flop: :2d: :6d: :6h: (870, 2 players)
Hero bets 660, Don KhAV goes all-in 3,832, Hero goes all-in 3,096
Turn: :ah: (8,382, 2 players, 2 all-in)
River: :th: (8,382, 2 players, 2 all-in)
Final Pot: 8,382
Hero shows two pair, Kings and Sixes
:ks: :kd:
Don KhAV shows a flush, Ace high
:jh: :qh:
Don KhAV wins 8,458 (net +4,266)
Hero lost 4,116
Pinoche87 lost 60
EGYSZERŰEN NEM HISZEM EL A KI...SZOTT K....VA PÓKERT!
TEGNAP 6 perc alatt, tíz asztalon, flop előtt kerülünk all in.
AA vs. 77, AA vs. JJ, KK vs. 88, KK vs. 66, QQ vs 88, QQ vs. 77, és mind bukó erre kiszállok, lenyugodok higgadtan ma újra belekezdek és az első két perc alatt
AA vs K10, QQ vs 66, KK vs 66 ÉS MIND BUKÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EGY VICC AZ EGÉSZ EGY K..RVA NAGY VICC CSAK ÉN NEM TUDOK RAJTA NEVETNI.
öt perc eltelt újabb két beülő ment el 80/20 arányon. VÉR SPRICCEL A SZEMEMBŐL ANNYIRA TILTEN VAGYOK!!!!!!!!!!!! Egy dolgot tehetek, kiveszem a pénzt még most az undorító tetves PS-ről mert +EV ide oda úgyis bukod és kész a gép viszi az egészet egyszerűbb lenne ha csak simán a férges üzemeltetőknek utalnám be a pénzt és akkor nem kéne átélnem a bukással járó stresszt! FUCK YOU PS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ritka szerencsés ember vagy, hogy 6, HAT, HaT, hAt, hat,HAt, hAT perc alatt kapsz 2xAA-t, 2xKK-t,2xQQ-t, majd két perc alatt AA-t,QQ-t és KK-t.
Ja .
Négy set kontra egylapos flöss. + három db 70/30 úgy, hogy a flopon ott volt a domináns lapom, és a végén bukta.
Átlag (azt nem mondom, hogy naponta) kétnaponta bukok úgy, 70/30-at, hogy a kint van az asztalon a domináns kártyám.
Ezzel szemben (erre konkrétan emlékszem) júniusban kétszer, májusban egyszer volt fordítva a szitu. Előtte tavaly szeptemberben.
Azért most már megbhatszaná a kruav édesanyját az osztó.
Kétszer tudott bubble KK adni AA ellen.
AA, KK csak akkor volt akció, ha szopni kellett. A héten a favorit a második-harmadik párokkal csekk/réz ólin menni, ellenem +EV, kifizetődő. Over, top párok ellen.
Mennyit kell alázatosan szopnom még, hogy két overcard-flöss-nyitottsorhüzó egyszer bejöjjön a 2. párral allint megadó ellen? 18 jóból, mikor esik le egy?
Ebben a hónapban volt 20-25 ilyen partim.
Osztókám, rohadjál meg, ha olvasod válaszolj!