A ku...a életbe! Azért ez már tényleg szopás.
No Limit Texas Hold'em Hand, 50.00/100.00, ivan41 | BOOM! Hand Replayer
Na gondoltam játszogatok egy kicsit cg-t. A hónap rosszabb ötletei közé tartozott ez úgy érzem. :) Asztalnál ült Fish Feri, és mindenemet elszedte. 68/35-öt játszott, csupa miniraise, csupa postflop call. A legjobb lapokkal mentem ellene. Mindhiába. Az elején még csak egy fullomat javulta le a 3 outjával. Ott kellett volna feladni, de nem, éreztem hogy ez egy jó asztal. Addig ütöm a vasat, amíg meleg. Utána egy flop setet javult le sorral. Flopon lyuksora volt. Kínkeservesen visszaverekedtem magam valamennyire, aztán AA-t kaptam. Valami 35o-val callolt, majd megint sora lett riverre. Mivel mindent callolt, mire rájöttem, hogy az összes nutsát is becallolja riveren, elúszott néhány nagyvak a top pár jó kickerrel történő értékhívásomkor. Aztán néha check/reraise-t játszott riveren. A többedik ilyen után ki kellett derííteni, hogy ilyenkor szórakozik-e. Á nem! Így hát volt egy rosszul sikerült callom is.
Póker miatt két darab éve nem üvöltöttem a szobában. Újraindult a számolás. Vissza a sok asztalos versenyek világába. Ott legalább nem látom mivel callolnak.
(valakinek el kellett nyávognom ezt a bad beat sztorit. kérek egy sört)
Nem panaszkodás a szándékom, csak a lelkemnek jobb, ha megosztom a nyomorom... Leosztást nem rakok be. Annyi van, hogy a héten 5 session-t játszottam és mindegyik ilyen:
Erre nem mondok inkább semmit:
No Limit Texas Hold'em Hand, 20.00/40.00, 9balu9 | BOOM! Hand Replayer
nyílván bubbleben.... nyílván 3way.... nyílván örültem mutatásig mint majom a farkának
Annyát már a PSnek
No Limit Texas Hold'em Hand, 200.00/400.00, Dozso | BOOM! Hand Replayer
Erre nem mondok inkább semmit:
No Limit Texas Hold'em Hand, 20.00/40.00, 9balu9 | BOOM! Hand Replayer
nyílván bubbleben.... nyílván 3way.... nyílván örültem mutatásig mint majom a farkának
Annyát már a PSnek
Annyát már a PSnek
nem gondolkodtad túl a postfloop move-ot :D