Friss motiválóvideó bad beatek utánra. :)
Isten hozott a darálóban - YouTube
Amikor a terem egyik eddig ismeretlen cápáját megismerkedésünk elején fishnek nézem...
És miért takartad ki ennyire?
szett vs húzó
Bár ez nem tipikus abd beat sztem, de kiváncsi lennék a véleményetekre.
Szóval amikor lent van flösshúzó és nálam-nálatok szett van és rám tolják az all-int és megadom, akkor nyugtassatok meg h hosszútávon ő hibázik.
mind a hárman rommá vertek! :D
[POKERHANDREPLAYS]5365587[/POKERHANDREPLAYS]
Bár ez nem tipikus abd beat sztem, de kiváncsi lennék a véleményetekre.
Szóval amikor lent van flösshúzó és nálam-nálatok szett van és rám tolják az all-int és megadom, akkor nyugtassatok meg h hosszútávon ő hibázik.
nem is bad beat, nem is downs, csak egyszerűen nem hiszem el, hogy 3 partyból hármat (HUsNg normal 3.50$) ugy vitt el egy orosz medve, hogy kétszer már a vakra nem volt pénze, egyszer csak 200 chips volt előtte. és mindhármat megnyerte.! :Đ egyszerűen szeretlek sztársz jááj, de amugy lef.som, mert egy másik lowtól úgyis visszajön a dellám, csak egyszerűen tátottam a szám a harmadik után :O
HÚ ha sok bad-beat van, de egyik legnagyobb amivel vesztettem kezemben 78 kör flop 9106 kör flopon kész és a legerősebb kezem van ,flopot 4 néztünk én nagy vak voltam riverig 2 en kisernek el ,turne-on esik még egy 10-es majd riveren kör K-ály . Persze minden zseton bekerül az asztalra egyik játékosnál 10k full .aztán azt hittem ki vittem a kaszát de mutatnak egy jobb kezet amit nehéz volt elképzelni JQ kör ..... fuuuuu de elismertem szép volt. :)))))