Itt se szerettek a lányok...
Azt hittem a floppolt fullt meg lehet lassan játszani, megint tévedtem, a szitu annyiban más, hogy itt a turnön 1 outja volt...
** Game ID 1650974379 starting - 2007-10-04 13:05:41
** Seronatus [Hold 'em] (0.02|0.05 Pot Limit - Cash Game) Real Money
- poiu7 sitting in seat 1 with $1.05
- Belgen sitting in seat 2 with $13.41
- LittleMage sitting in seat 3 with $8.98
- bapokaplaya sitting in seat 4 with $5.98
- bordas74 sitting in seat 5 with $1.60
- digitard sitting in seat 6 with $3.98 [Dealer]
poiu7 posted the small blind - $0.02
Belgen posted the big blind - $0.05
** Dealing card to LittleMage: :Kh:, :Kc:
LittleMage raised - $0.17
bapokaplaya called - $0.17
bordas74 folded
digitard folded
poiu7 folded
Belgen called - $0.17
** Dealing the flop: :Ks:, :Qc:, :Qs:
Belgen checked
LittleMage checked
bapokaplaya checked
** Dealing the turn: :6s:
Belgen checked
LittleMage bet - $0.26
bapokaplaya called - $0.26
Belgen folded
** Dealing the river: :Qh:
LittleMage bet - $0.52
bapokaplaya raised - $1.04
LittleMage called - $1.04
bapokaplaya shows: :Ad:, :Qd:
LittleMage mucks:
bapokaplaya wins $2.98 from the main pot
End of game 1650974379
Persze a river betet itt se kellett volna megadni, de mérges voltam. erre a partira is, meg úgy általában. Vagy megvertek, vagy kiblöfföltek folyamatosdan. Ha meg nem hittem el a blöffjét tuti ott volt nála a lap grrrr..... ennek a kis alapnak az az átka, hogy hiába emelek be potot, a 6 emberből 4 bennmarad, s ha nem illeszkedik a flop nekem, tuti, hogy valamelyik baromnak igen. Meg nyitnak, és visszaemelnek a semmivel. Én meg picit beszari vagyok, ugyanis féltem a pénzem, ahhoz, hogy félpotnyi-potnyi emeléseket megadjak a 6 outomra... Picit felhúztam magam.
Ismét para....
Ez a floppolt set/flush szivat engem....
itt meg én nem mertem River bet-et csinálni..... annyiszor csúnyán kifizettem a leriverelt pokert...
** Game ID 1651255016 starting - 2007-10-04 16:36:33
** Bakti [Hold 'em] (0.02|0.05 Pot Limit - Cash Game) Real Money
- LittleMage sitting in seat 2 with $17.29
- Micia sitting in seat 3 with $1.84 [Dealer]
- passat888 sitting in seat 4 with $4.93
- luger1977 sitting in seat 5 with $5.14
- Khalaj sitting in seat 6 with $4.31
passat888 posted the small blind - $0.02
luger1977 posted the big blind - $0.05
** Dealing card to LittleMage: :3h:, :3s:
Khalaj folded
LittleMage raised - $0.17
Micia folded
passat888 called - $0.17
luger1977 called - $0.17
** Dealing the flop: :Js:, :3d:, :Jd:
passat888 checked
luger1977 checked
LittleMage checked
** Dealing the turn: :6h:
passat888 checked
luger1977 checked
LittleMage bet - $0.12
passat888 folded
luger1977 called - $0.12
** Dealing the river: :Jc:
luger1977 checked
LittleMage checked
luger1977 shows: :As:, :2s:
LittleMage shows: :3h:, :3s:
LittleMage wins $0.72 from the main pot
End of game 1651255016
Ugy latom mindkettonel a flopolt fullra a kivarasos taktikat alkalmaztad, ami a Kiralyosnal visszautott, a 33-nal pedig nem fizetett elegge.
En ilyenkor , amikor flopnal tuti nyeronek erzem magam, a flopnal egy kicsit (pot 1/3) emelek, es ha megadjak, akkor a turnon (hacsak nagyon nyilvanvaloan nem segitette az ellenfelet) potnyit emelek (vagy kicsit tobbet is). Ekkor mar csak azok maradnak bent, akiktol tenyleg felnem kell esetleg. Ha a river biztosan nem segitett nekik, akkor all-in, ha esetleg javitott, akkor check, es emelesuk sebessege es merteketol fuggoen megadok, vagy eldobok.
Ha a floppos 1/3-os emelesre mindenki menekul, akkor valoszinuleg ugysem tudtam volna tobb penz kiszedni beloluk.
Tapasztaltabbaknak mi a velemenye?
Ugye ha ott van nála a set, akkor kifizet. Ha nincs akkor kell lennie valamilyének, hogy fizessen. Sajnos az első két partiban túlcsordult a dolog.... 8 amúgy kifizetett volna :))) a 3.nál meg beparáztam :), de valószínű valamekkora river betet még megadott volna. Nem sok ilyenem volt, majd kialakítok valamit, de várom én is véleményeket :) ill. asszem létrehozok egy témát a megfelelő helyen.
miért is ne...
Még ha az az nyomvadt ásza jön fel... de hogy sora lett.... bár végülis az én szempontomból mindegy, szerencsére SS volt.
No-Limit Hold'em, $0.10 BB (6 handed) Hand History converter, Courtesy of PokerZion.com
Hero ($11.36)
Button ($10.62)
SB ($9.98)
BB ($2.15)
UTG ($13.27)
MP ($9.40)
Preflop: Hero is CO with :Kd:, :Ks:.
2 folds, Hero raises to $0.4, 2 folds, BB raises to $2.25 (All-In), Hero calls $1.85.
Flop: ($4.55) :9h:, :Qs:, :6h: (2 players, 1 all-in)
Turn: ($4.55) :8d: (2 players, 1 all-in)
River: ($4.55) :5h: (2 players, 1 all-in)
Final Pot: $4.55
Main Pot: $4.55, between Hero and BB. > Pot won by BB ($4.55).
Results below:
BB has :Ac: :7s: (straight, nine high).
Hero has :Kd: :Ks: (one pair, kings).
Outcome: BB wins $4.55.
Hat ez pech.
Egyebkent ezek a SS jatekosok elegge szerencsejatekka varazsoljak a pokert, nem sok teret adnak a flop utani jateknak. De szerencsere olyan sxxr (rossz - a szerk.) lapokkal mennek all-in, hogy a TT par feletti kezdolapokkal szinte mindig lehet nyerni ellenuk. (Persze most Te a kivetel vagy..., de vigasztaljon az a tudat, hogy csak 2,5 dollart buktal)
AA-helyes megjátszása
HH-m nincs róla, de felnéztem NL50re 2 asztalra, egész jól is ment a játék, fél-fél beülő plusszban vagyok mindkét asztalon.
Nagyvakban AA-t kapok, egy korai pozis emel 1.5-ig, Button megadja, én nagyvakban visszatolom 5-ig. Várok egy pillanatig..nem cselekedik senki....megmozdítom az egeret nem mozdul....LEFAGYOTT A KIBASZOTT GÉPEM!!!! Csak egy nagy levegővétel tántorított el attól hogy kib****am az ablakon....wáááááááááá
:( Azért örülj neki, hogy preflopnál fagyott le, nem mondjuk turnnél, vagy rivernél. amúgy én is jártam már így, hogy pakoltam be pénzt, azt szevasz..... megállt az élet.
Nekem anno a lakótársam húzta ki véletlenül az internet kábelt a modemből AA-val a kezemben...
:( Azért örülj neki, hogy preflopnál fagyott le, nem mondjuk turnnél, vagy rivernél. amúgy én is jártam már így, hogy pakoltam be pénzt, azt szevasz..... megállt az élet.