ez semmi...
pfu bazdmeg én ezt nem hiszem el komolyan, betfairen a bankrollom felét 300 hand alatt eltapsoltam, ennyi kurva rohadt lemákolás cooler meg minden nincsen a világon, 0% a won at showdownom aztakurva hát ezmeg miahalál????
az asztalnál 6 emberből 5 iszonyat nagy fish, énmeg rekordminuszt csinálok rekordidő alatt, AA-mat kétszer mákolták le riverre (turnon már allin voltunk), QQ-t is egyszer, komolyan megyek felakasztom magam, ez rohadt frusztráló volt most, az emberek 90% olyan fogalmatlan volt, hogy arra nincsen szó.
mi a fasznak játszok olyan teremben ahol konstans mákolnak be bármennyi outot? miééért könyörgöm???
miértnem cashoutolok a picsába már? miért nem tettem meg amikor még NL50-en buktam sorban a rohadt mákolások miatt a beülőket??? emiatt a rohadt terem miatt kellett visszalépnem szintet és még NL20-on is szétmákolják az agyam...
miért nem tudom itthagyni végre???
abbahagyom a picsába.
najó végleg betelt a pohár, minuszban vagyok ebben a rohadt teremben már, miközben 15beülő plusz a várható eredményem, beülök rulettezni a maradékkal vagy fogalmamsincs.
7szer egymás után a fekete. köszi betfair.
soha be nem teszem ide többé a lábamat bazdmeg, az egyszer biztos.
Hát igen a sokszor mámoros, győzelem ittas állapot majd utánna a pokol a szenvedés ahogy érzed hogy 300-on van a pulzusod hogy most kifosztod a többieket majd a river na igen aki egyben a legjobb barátunk és a legnagyobb elenségünk tud lenni ismét lesújt rád aztán egy kis szünetet tartasz, a következő kép hogy a géped előtt ülsz és azt mondod "Na majd most..."
Sajnos van ilyen. És bármennyire jó leszel, ez az egész életedben így lesz. Online főleg. Nem maga a póker stratégiája a nehezen tanulható, hanem a veszteségek kezelése. Ehhez évek kellenek. Nekem kb. 4 évre volt szükség.
Most már nem húzom fel magam ilyeneken mint ma:
Egyszer két out ellen, egyszer 3 out ellen.
Zoleee, nem mondod,hogy NL100-on is ilyen idióták vannak, hogy Q5-re allin megy??? -_-
Zoleee: ilyet képzelj el, de ne kettőt, 8at egymást után 300 leosztás alatt.
úgy hogy emelett mióta ebben a teremben játszom, kb. 200 leosztásonként lemákolnak egy beülőre, ez annyira rendszeres és menetrendszerű lett, hogy azt még én is alig hittem el.
szerintem tudom kezelni a veszteségeimet, legalábbis betfairnek köszönhetően sikerült megtanulnom, az, hogy a maradékot elruletteztem, tényleg hiba meg tiltes baromság, de alig a harmada volt annak a pénznek amit badbeateken v. coolerhandeken beszoptam, szóval ahhoz képest modhatni elenyésző volt a tiltes bukó, én vagyok az aki életében nem tiltelt el 3 beülőnél többet, pedig lassan 80k handnél tartok.
ok a tegnap estével felment ez a szám 7-8ra:)...
nem tudom miért védem most magam, elég szánalmas.
negatív rekord Titanon
kb. 5 partin belül sikerült -3 beülőt termelni:
1. AA vs. KJo: flopon 2 király
2. KK vs. AQs: turn: A, river: A
3. kézben 66, flopon ott a hatos. Ellen all-in 88-cal, turnre meg is érkezett neki a harmadik.
Többek között az ilyenek miatt hagytam ott a FTP-t. Hova érdemes tovább menekülni?
Miért kell a véletlen miatt otthagyni termeket?? Nem tudjátok mi az a véletlenszám generátor?? :(
Sajnos van ilyen. És bármennyire jó leszel, ez az egész életedben így lesz. Online főleg. Nem maga a póker stratégiája a nehezen tanulható, hanem a veszteségek kezelése. Ehhez évek kellenek. Nekem kb. 4 évre volt szükség.
Most már nem húzom fel magam ilyeneken mint ma:
Egyszer két out ellen, egyszer 3 out ellen.
chryss: a véletlen miatt, igen, nincs értelme ha így nézed, viszont ha bekerülsz egy ilyen szériába vagy nevezzük bárhogy, mint mondjuk vika, és hónapokig elbukod a magasan esélyes partikat, és nézegeted a grafikonokat hogy mennyitt kellett volna nyerned és helyette a számlád még mínuszban is van, akkor te is ki fogsz borulni és otthagyod az egészet a picsába.
hidd el, a kedvenc termem a betfair, szeretem a kliensét, nagyon nagy halak vannak, stb. stb, de ha egyszerűen nem tudok nyerni akkor mit csináljak?
elég magathetetlen érzés.