Na én se akarok sokat írni, végülis 0 körül zártam, de magam sem tudom hogyan, mert úgy éreztem végig, hogy esélyem sincs. Egy normál, jól, vagy könnyen játszható partim nem volt. A tegnap ugyanez, folyamatosan ha KK-val vagy QQ-val megyek preflop all-in, akkor nagyobb overbe futok, ha meg AA vagy KK-val megyek preflop allin kisebb pár ellen, akkor meg floppolja setet. Egyszer setet floppolok, örülök, mint a majom a farkának, erre ott a másiknál az overset, lol.
Én is remélem, hogy most megvolt a bad beat nap(ok).
LEtoltam 10K+ handet NoIQ-n az elmúlt 10 napban (nl20 - 9 asztal - FR).
Hát vhogy fura, mindig kicsit plusszban voltam, de folyamatosan hiányérzetem volt, mert minden sessionben lemákoltak párszor, amin minimum 1, de többnyire 2-2,5 beülő ment el.
Tipikus példa: limpelek TT-vel, shortstack (4$-ral) emel 1,2$-ig, amire egy másik ss (tök hülye, 6$-ral) allin. Nah mondom, ér-e nekem ez ennyit? Miután eddig is hülyék voltak, legyen. Call. Eredeti emelő dob (első lol), allines barátunk mutat 83o (!!!) - második lol. Flop: 483 - giga lol.
2. Ma 33-mal floppolom a setet 38K flopon, c/r-elem az eredeti emelőt, aki megad. Turn: K - jó. Belenyitok elölről, ő megad. River: T. Én emelek, ő allin, én call. Mutat: TT. Jah kérem...
Ma negyedszer raktam be a flopon kombó draw-val a pénzem flopnál. Legrosszabb esetben 47%-om volt. Nyertem is a négyből 0-szor. Kereken. Ahogy kell.
Miután így 250$ plusszom van, belefér a dolog, de idegesít, és úgy nem megy a játék. :(
Úgy látom, hogy ezek a napok másnál is badbeat napok :( remélem hamarosan véget érnek:)
Úgy látom, hogy ezek a napok másnál is badbeat napok :( remélem hamarosan véget érnek:)
Véget érnek hamarosan. ma beültem 11-kor játszani és most csak NL50-re, mert alig volt asztal 100-on és rossz potátlagokkal. Hihetetetlen, hogy 50-en mennyi fish volt 100-hoz képest, főleg ebben a napszakban, szerencsére nyertem is pár beülőt 600 leosztás alatt...
Hihetetlen b@sszameg! Mekkorát emeljek?
Hand #1521011433000492: Seville 11433
Seat 1: John*** (197,00 in chips)
Seat 2: nutz*** (55,30 in chips)
Seat 3: jake*** (133,15 in chips)
Seat 4: ADZ1*** (218,70 in chips)
Seat 5: acu1*** (118,15 in chips)
Seat 6: LEV1*** (153,10 in chips)
Seat 7: Tibibacsi (194,00 in chips)
Seat 8: abc7*** (101,50 in chips)
Seat 9: turn*** (150,15 in chips)
Seat 10: scho*** (153,95 in chips)
nutz***: posts small blind $1
jake***: posts big blind $2
Dealt to Tibibacsi [ Ac Ad ]
ADZ1***: raises to $7
acu1***: calls
LEV1***: calls
Tibibacsi: raises to $30
abc7***: folds
turn***: folds
scho***: folds
John***: folds
nutz***: folds
jake***: folds
ADZ1***: folds
acu1***: calls
@@@ F_L_O_P @@@ [ Jh Kd 9d ]
acu1***: checks
LEV1***: checks
Tibibacsi: bets $80
acu1***: folds
# # # TURN # # # [ 4h ]
LEV1***: is all in 43.1000
Tibibacsi: calls
LEV1***: shows Kc Tc
Tibibacsi: shows Ac Ad
&&& RIVER &&& [ Th ]
*** SHOW DOWN ***
LEV1*** wins $343,20 with Two Pairs, Kings and Tens
remélem hamarosan véget érnek:)
mert így korrekt :)
Jól van, jól van. Ezt már szeretem. Ma sikeresen kitartottak a jobb lapjaim, sőt (!!!!), még 2 coinflippet is behúztam AK-val, shortstackek ellen. Köszönöm IPoker, csak így tovább.
Jól van, jól van. Ezt már szeretem. Ma sikeresen kitartottak a jobb lapjaim, sőt (!!!!), még 2 coinflippet is behúztam AK-val, shortstackek ellen. Köszönöm IPoker, csak így tovább.
Mai kedvencem:
55 nálam, 33 az egyik ellenfélnél, JJ a másiknál. Preflop mérsékelt emelgetés, flop 35x, emelgetések kezdődnek, én végül reraise all-in-ezek. (Imádom, hogy mikrolimiten ember nincs, aki elhinné egy JJ-hez hasonló kézbe párral, hogy verve van, ha ketten is beülőnyi all-in-t jelentenek be alacsony flopon. Ha itt képes betenni minden pénzét ilyen szituban, akkor a pikuláért nem emel nagyobbat preflop, vagy miért nem megy már ott all-in? Mindegy.) Bekerül mindenki pénze, ez mindhármunknál minimum beülőt jelent. Turn J, river x... Végülis kettőjüknek együtt volt 3 outjuk, hogy megverjenek, így aztán ne szóljak egy szót sem. :)
Amúgy az egész napom ilyen, nekem nem jön be semmi, ha mégis flopolok valami normális lapot, akkor lemákolnak vagy nem fizetnek ki.