Póker Fórum Archívum > Bad beat > Napi Bad Beat

bojanika
Válasz falinaptar kommentjére
2008. jún. 14. 15:41

Nem, nem, nem és nem!!!!

Hihetetlen, hogy nem tudok nyerni.
Mára asszem ennyi, mert készen vagyok.

Buktam az elmúlt 4 órában:
AA vs 77 flop: 7.
KK vs QQ flop: Q.
KK vs 88 turn: 8, river: 8! nicehand...
AK vs TT A-magas floppon allin, turn: T!
Floppolt flush, allin, ellenfélnél QQ, jön a negyedik szín.
Mai coinflip állás: 0-7!!! Nevetnék én, de nem megy...

De íme két kedvenc, csatolva. Nem hiszem el.

Zehy
Válasz bojanika kommentjére
2008. jún. 14. 16:35

Fasza. Nekem ez a hetem volt vasárnaptól katasztrófa. Most kezdek talpra állni. Egy pár HU-t nyomass fishekkel és máris szebben látod a világot :)

bojanika
Válasz Zehy kommentjére
2008. jún. 14. 20:41

:)

Lol!

A kedvenc partim ma:
QQ vs K4o! Emelek preflop, adja. Flop 49J, emelek potot, adja. Turn: K. Belenyit, adom. River x. Kicsit emel, adom. :)

Csatolt képként pedig íme, hogyan is kell játszani egy AQ-t egy AK ellen. Nekem ez még nem megy, de igyekszem...

Littlemage
Válasz bojanika kommentjére
2008. jún. 14. 21:48

aha, persze....

(nem kis satellit ;)

psycho
Válasz Littlemage kommentjére
2008. jún. 14. 22:36

Köszi Vika..Fáj piszkosul, de mit lehet csinálni. Kiszedtem a bónuszt, feleztem a bankrollom, ahelyett, hogy dupláztam volna..Most még vár rám 100 dollár 4 lépésben, de nagyon kilátástalannak érzem csekély 25 dollárral..6K hand után elmondhatom, hogy standard vesztő vagyok még SSSel is, és már az is megfordult a fejembe, hogy NL25re beülök vele, és vagy dupla vagy semmi..Mai legszebb AQ vs. Q4-et buktam..AA standard körfold legtöbbször, QQnál szinte mindig van jobb lap még 6x (!) emelésnél is..
Valahogy nem látom, hogyan tovább..

Chryss85
Válasz psycho kommentjére
2008. jún. 14. 22:41

Köszi Vika..Fáj piszkosul, de mit lehet csinálni. Kiszedtem a bónuszt, feleztem a bankrollom, ahelyett, hogy dupláztam volna..Most még vár rám 100 dollár 4 lépésben, de nagyon kilátástalannak érzem csekély 25 dollárral..6K hand után elmondhatom, hogy standard vesztő vagyok még SSSel is, és már az is megfordult a fejembe, hogy NL25re beülök vele, és vagy dupla vagy semmi..Mai legszebb AQ vs. Q4-et buktam..AA standard körfold legtöbbször, QQnál szinte mindig van jobb lap még 6x (!) emelésnél is..

Mostanában én is valahogy így érzek.. :o

Kepees
Válasz Chryss85 kommentjére
2008. jún. 14. 23:15

Nemgondoltam volna, hogy idejutok, de támaszként kijelenteném...én is ugyanilyen állapotban vagyok. :(
Legszívesebben leordítanám az összes máker fishnek a fejét, de minimum birokra kelnék az rng-vel hogy miért ilyen szemét, de ezek híján marad a csendes szitkozódás és a reménykedés, egy jobb sessinért. :)

Kitartás srácok!

castor11
Válasz Kepees kommentjére
2008. jún. 14. 23:32

Nemgondoltam volna, hogy idejutok, de támaszként kijelenteném...én is ugyanilyen állapotban vagyok. :(
Legszívesebben leordítanám az összes máker fishnek a fejét, de minimum birokra kelnék az rng-vel hogy miért ilyen szemét, de ezek híján marad a csendes szitkozódás és a reménykedés, egy jobb sessinért. :)

Kitartás srácok!

Úgy látom, most egy ilyen időszak van. Már én is rendesen kivagyok! Már nem is nagyon merek leülni játszani és a legdurvább, hogy már elég sok pénzt otthagytam a rendkívül okos embereknél, akik végigadják egy 6-os párral KK-im emelését és a riverre beesik neki a kétpár. Ekkor már bent volt a beülője:-))))) szóval nagyon jó az a 6-os pár a floppon.............
Én sem tudok mást mondani a többieknek és magamnak is, csak annyit, hogy KITARTÁS!!!!

Chryss85
Válasz castor11 kommentjére
2008. jún. 14. 23:47

2 hete ingyen játszom... a bónusz tart 0-ban :(

Vika
Válasz psycho kommentjére
2008. jún. 14. 23:57

Én is tépem a hajam már két napja. Egyrészt cibálja meg egy pitbull a zacsiját az összes kóklernek, akinek bármi köze is volt/van ennek a fantasztikus Party-kliensnek a megalkotásához! Megint kifogtam egy olyan órát, hogy állóképek sorozatát láttam "mozgókép" helyett, így nem elég, hogy lemákolnak a nyomi hétvégi nyugati funpókeresek egyfolytában, még plusz idegként szaggat ez az átkozott kliens is, mint a nyavaja. A menetrend megint a szokásos volt, feljött minden asztalon valami istenverte versenyemlékeztető, mire két-három asztalon meg is akadt az üzenet, ahogy szokott, és innentől kezdve szaggatás volt.

Mellette még egy JJ borzolta a kedélyemet, aki úgy érezte, hogy a preflop emelésem majd a két beülős reraise all-in-em nem kell, hogy feltétlenül nagyobb párt jelentsen az övénél, jött is a két outja turnön, nekem meg elszállt az AA-m. Aztán egy AQs gondolta úgy turnön (bár szerintem mikrolimiten az ilyen emberek nem is gondolkodnak), hogy egy olyan alacsony-közepes boardon, ahol "tizenhétféleképpen" lehetett sorom, csak kamuzok a nagy reraise all-in-emmel, és próba szerencse alapon betolta a pénzét a két színre. Végülis ötből egyszer nyerni fog vele, pont most volt az az egy alkalom, csak remélni tudom, hogy a maradék négy alkalmat is elköveti majd ellenem, hogy harapna meggymagra az ilyen, mikor rétest eszik! ;)

Élő ügyfélszolgálat