Nem, nem, nem és nem!!!!
Hihetetlen, hogy nem tudok nyerni.
Mára asszem ennyi, mert készen vagyok.
Buktam az elmúlt 4 órában:
AA vs 77 flop: 7.
KK vs QQ flop: Q.
KK vs 88 turn: 8, river: 8! nicehand...
AK vs TT A-magas floppon allin, turn: T!
Floppolt flush, allin, ellenfélnél QQ, jön a negyedik szín.
Mai coinflip állás: 0-7!!! Nevetnék én, de nem megy...
De íme két kedvenc, csatolva. Nem hiszem el.
Fasza. Nekem ez a hetem volt vasárnaptól katasztrófa. Most kezdek talpra állni. Egy pár HU-t nyomass fishekkel és máris szebben látod a világot :)
:)
Lol!
A kedvenc partim ma:
QQ vs K4o! Emelek preflop, adja. Flop 49J, emelek potot, adja. Turn: K. Belenyit, adom. River x. Kicsit emel, adom. :)
Csatolt képként pedig íme, hogyan is kell játszani egy AQ-t egy AK ellen. Nekem ez még nem megy, de igyekszem...
aha, persze....
(nem kis satellit ;)
Köszi Vika..Fáj piszkosul, de mit lehet csinálni. Kiszedtem a bónuszt, feleztem a bankrollom, ahelyett, hogy dupláztam volna..Most még vár rám 100 dollár 4 lépésben, de nagyon kilátástalannak érzem csekély 25 dollárral..6K hand után elmondhatom, hogy standard vesztő vagyok még SSSel is, és már az is megfordult a fejembe, hogy NL25re beülök vele, és vagy dupla vagy semmi..Mai legszebb AQ vs. Q4-et buktam..AA standard körfold legtöbbször, QQnál szinte mindig van jobb lap még 6x (!) emelésnél is..
Valahogy nem látom, hogyan tovább..
Köszi Vika..Fáj piszkosul, de mit lehet csinálni. Kiszedtem a bónuszt, feleztem a bankrollom, ahelyett, hogy dupláztam volna..Most még vár rám 100 dollár 4 lépésben, de nagyon kilátástalannak érzem csekély 25 dollárral..6K hand után elmondhatom, hogy standard vesztő vagyok még SSSel is, és már az is megfordult a fejembe, hogy NL25re beülök vele, és vagy dupla vagy semmi..Mai legszebb AQ vs. Q4-et buktam..AA standard körfold legtöbbször, QQnál szinte mindig van jobb lap még 6x (!) emelésnél is..
Nemgondoltam volna, hogy idejutok, de támaszként kijelenteném...én is ugyanilyen állapotban vagyok. :(
Legszívesebben leordítanám az összes máker fishnek a fejét, de minimum birokra kelnék az rng-vel hogy miért ilyen szemét, de ezek híján marad a csendes szitkozódás és a reménykedés, egy jobb sessinért. :)
Kitartás srácok!
Nemgondoltam volna, hogy idejutok, de támaszként kijelenteném...én is ugyanilyen állapotban vagyok. :(
Legszívesebben leordítanám az összes máker fishnek a fejét, de minimum birokra kelnék az rng-vel hogy miért ilyen szemét, de ezek híján marad a csendes szitkozódás és a reménykedés, egy jobb sessinért. :)
Kitartás srácok!
2 hete ingyen játszom... a bónusz tart 0-ban :(