Egyszerűen nem értem...
Mióta ismét NL50en játszom, egyszerűen annyira river killt kapok, h elképesztő. Már vagy 10buyin mínuszt elszenvedtem. Valóban képtelen vagyok dobni a riveren, de egy idő után egyszerűen felforr az agy vízem, nem hiszem el, h az összes partiban a riverre megjön a kétpár a flush, a sor, a set, akármennyit is emelek az előző utcákon.
Vagy egy KK vs. AA-t kapok. Sok, sok, sok...
Szorgalmasan játszottam NL25-ön h kissé összesedjem a bankrollt és pár nap alatt ott vagyok, ahol mnden kezdődött. Mi a csudát lehet ilyenkor csinálni?
Egyszerűen annyira el vagyok keseredve.
talán NL25-ön ismét?
ha 2szer akkora BB/100-at csinálsz 25-ön, akkor még kár erőltetni az 50et....
Tudom milyen rossz érzés ez. Én is számtalanszor kerültem őrjítően idegesítő vesztő szériába, ahol minden rosszul sült el. Ilyenkor az ember blöffjeit megfogják, a c-bet-eket sorozatban megadják, ha meg előnyben rakjuk be a pénzt, akkor az ellenfelek már-már hihetetlen módon javulnak ellenünk. Persze többnyire hibából is többet követünk el ilyenkor. Az ember ilyenkor azt érzi, hogy minden ellene dolgozik, csalás-elméletek merülnek fel benne (talán nem is alaptalanul :(). Ilyenkor én is nagyon el szoktam keseredni.
Én már többször is írtam pl. a Party Poker-nek, hogy csekkolják az accountomot, mert hogy gyanúsan sokat bukok. :)
Számtalan ilyen bukószériával a hátam mögött, viszont úgy látom, hogy a legjobb, amit tehetünk, ha próbálunk ezekben az időszakokban is minél fegyelmezettebben játszani. A másik dolog, amit tehetünk, hogy sokkal többet játszunk, így lehetőleg minél hamarabb túl lehetünk egy-egy rosszabb szérián, ha a játékunk máskülönben "hatékony".
csalás-elméletek merülnek fel benne (talán nem is alaptalanul :(). .
Én már többször is írtam pl. a Party Poker-nek, hogy csekkolják az accountomot, mert hogy gyanúsan sokat bukok. :)
Mostanában nekem sem megy túl jól, már 1 hete nem vagyok képes nyerni. Múltkor volt egy érdekes fazon, aki egy visszafogott maniacot játszott. Nem akart minden potot megnyerni, sokat dobálta a preflop a lapját, de mégis amikor játszott mindent megadott, ha akármiylen párja volt is. Először 57-tel mákolt le. Nem baj, újratöltöttem. Utána az AA párom veri le 102-vel. Nem baj, újratöltöttem. Utána floppoltam egy 8-as setet, mondom most elkaptam. Allin megyünk, nála meg K set. No comment. Ekkora $200-ból csinált $1500-at, mást is lemákolt, nem csak engem. Manusz feláll, elmegy, menti a nyereségét. Nem baj, rákeresek a manuszra, játszik-e még valahol. Meg is találtam NL1000-en, gondoltam itt az idő, hogy megforduljon a szerncséje. Fél óráig dobálom a lapjaimat, amikor kapok egy KK-t. Preflop raise-reraisek után allin megyek egy "expert" játékossal. Milye van? AA. Ez már baj...
Köszi srácok!
Ilyenkor annyira jól esik, h írtok. (Elhatároztam, h én is írni fogok majd, ha mással történik ilyesmi. Nekem ez sok erőt ad.)
Az az igazság, h én is hibás vagyok, h ennyit sikerült vesztenem, de ha sikerült volna a river-játékom fegylemznem, akkor is egy nagyon izmos bukta lett volna a vége.
De amikor besokaltam, az tényleg egy riverelt flush lett, a licitsorozat pedig:PFR-r-r/3bet és ezek után, csak, tartott a J6s lapjával, amit a legtöbben foldolnak vakból az UTG preflop emelésére. Na mindegy...
NL25-ön valóban egész jól ment. De nagyon untam. Olyan volt mintha dolgoznék, előírtam magamnak mennyit kell játszani egy nap, stb. És semmi élvezetet nem találtam benne.
Meg aztán fejlődni szeretnék, egyelőre ez az elsődleges szempont.
Nem tudom elhinni.... egy ujabb 80-20%-os allint buktam.... nem hiszem el, h ilyen tenyleg letezik.
Nem tudom elhinni.... egy ujabb 80-20%-os allint buktam.... nem hiszem el, h ilyen tenyleg letezik.
szerintem is take it easy, nulla pánik... ilyen 80/20-assal ne is foglalkozz.
Szerintem akik itt hozzászólnak a dolgokhoz rendszeresen, azok elég jó játékosok, s nincs okuk aggodalomra. Relaxálj egy picit. Pl. most írhatnál egy rövid bemutatkozást, mert azon kívűl, hogy jók a hozzászólásaid, rólad még nem is tudok semmit (hány éves vagy, mivel foglalkozol/tál, család, gyerek, hobby, merre élsz, stb.)
s ha nagy kedvet érzel, megnézheted a videómat is :). Kicsit mókás is lett :)