Póker Fórum Archívum > Bad beat > Napi Bad Beat

lederman
Válasz Slash kommentjére
2007. okt. 20. 14:08

Egyszerűen nem értem...
Mióta ismét NL50en játszom, egyszerűen annyira river killt kapok, h elképesztő. Már vagy 10buyin mínuszt elszenvedtem. Valóban képtelen vagyok dobni a riveren, de egy idő után egyszerűen felforr az agy vízem, nem hiszem el, h az összes partiban a riverre megjön a kétpár a flush, a sor, a set, akármennyit is emelek az előző utcákon.
Vagy egy KK vs. AA-t kapok. Sok, sok, sok...

Szorgalmasan játszottam NL25-ön h kissé összesedjem a bankrollt és pár nap alatt ott vagyok, ahol mnden kezdődött. Mi a csudát lehet ilyenkor csinálni?

Egyszerűen annyira el vagyok keseredve.

kisrapi
Válasz lederman kommentjére
2007. okt. 20. 14:22

talán NL25-ön ismét?
ha 2szer akkora BB/100-at csinálsz 25-ön, akkor még kár erőltetni az 50et....

want2push
2007. okt. 20. 14:27

Tudom milyen rossz érzés ez. Én is számtalanszor kerültem őrjítően idegesítő vesztő szériába, ahol minden rosszul sült el. Ilyenkor az ember blöffjeit megfogják, a c-bet-eket sorozatban megadják, ha meg előnyben rakjuk be a pénzt, akkor az ellenfelek már-már hihetetlen módon javulnak ellenünk. Persze többnyire hibából is többet követünk el ilyenkor. Az ember ilyenkor azt érzi, hogy minden ellene dolgozik, csalás-elméletek merülnek fel benne (talán nem is alaptalanul :(). Ilyenkor én is nagyon el szoktam keseredni.

Én már többször is írtam pl. a Party Poker-nek, hogy csekkolják az accountomot, mert hogy gyanúsan sokat bukok. :)

Számtalan ilyen bukószériával a hátam mögött, viszont úgy látom, hogy a legjobb, amit tehetünk, ha próbálunk ezekben az időszakokban is minél fegyelmezettebben játszani. A másik dolog, amit tehetünk, hogy sokkal többet játszunk, így lehetőleg minél hamarabb túl lehetünk egy-egy rosszabb szérián, ha a játékunk máskülönben "hatékony".

kisrapi
Válasz want2push kommentjére
2007. okt. 20. 14:34

csalás-elméletek merülnek fel benne (talán nem is alaptalanul :(). .

Ezután az AP-s móka után már nem lehet tudni. Engem az nyugtat, hogy aki csal, az nyilván nem az én szintemen teszi, az meg hogy maga a terem csal -e...hát néha vannak napok amikor azt hiszem:D

kanrich_
Válasz want2push kommentjére
2007. okt. 20. 15:18

Én már többször is írtam pl. a Party Poker-nek, hogy csekkolják az accountomot, mert hogy gyanúsan sokat bukok. :)

És mit válaszoltak? :)

Egyébként én is tudom, hogy milyen rossz érzés...ilyenkor semmi nem megy, az ellenfélnél MINDIG ott van a jobb lap, a set, a szín, vagy a full...Hihetetlen, hogy mindenben Te szívsz, a cbetekre folyamatosan ráemelnek, és amikor ezt megunod és erősködsz, akkor kiderül, h. ott van a lap...
Ja, az AK, AQ lapokhoz soha nem jön a flop, a párjaidból nem lesz terc, ha pedig egyszer véletlenül az lesz, akkor is leverik vmi idétlen backdoor sorral, vagy backdoor színnel...
Hát, hát, hát....

Én egyébként mostanában próbálom jegyezni a nagy partikat, mármint a szerencséseket, azt hogy nekem hogyan volt szerencsém, és ellenem hogyan mákoltak. Azt kell mondjam, a terem most tartozik nekem szerencsével :)

Tegnapi napon például:
1, volt egy oversetem set ellen, de tegnapelőtt 2 setet buktam overset ellen
2, Volt egy KK vs AA allin preflop, ezt nyertem (igaz, csak 100EUR-os volt a teljes pot)
3, Volt egy AA vs KK allin preflop, amit elvesztettem, de itt 260EUR-os volt a pot...

Na most az tmég nem tudom, hogy a 2-es és a 3-as pot kiegyenlíti-e egymást...az én szememben nagyon nem...

spirited
Válasz kanrich_ kommentjére
2007. okt. 20. 15:54

Mostanában nekem sem megy túl jól, már 1 hete nem vagyok képes nyerni. Múltkor volt egy érdekes fazon, aki egy visszafogott maniacot játszott. Nem akart minden potot megnyerni, sokat dobálta a preflop a lapját, de mégis amikor játszott mindent megadott, ha akármiylen párja volt is. Először 57-tel mákolt le. Nem baj, újratöltöttem. Utána az AA párom veri le 102-vel. Nem baj, újratöltöttem. Utána floppoltam egy 8-as setet, mondom most elkaptam. Allin megyünk, nála meg K set. No comment. Ekkora $200-ból csinált $1500-at, mást is lemákolt, nem csak engem. Manusz feláll, elmegy, menti a nyereségét. Nem baj, rákeresek a manuszra, játszik-e még valahol. Meg is találtam NL1000-en, gondoltam itt az idő, hogy megforduljon a szerncséje. Fél óráig dobálom a lapjaimat, amikor kapok egy KK-t. Preflop raise-reraisek után allin megyek egy "expert" játékossal. Milye van? AA. Ez már baj...

lederman
2007. okt. 20. 15:56

Köszi srácok!
Ilyenkor annyira jól esik, h írtok. (Elhatároztam, h én is írni fogok majd, ha mással történik ilyesmi. Nekem ez sok erőt ad.)
Az az igazság, h én is hibás vagyok, h ennyit sikerült vesztenem, de ha sikerült volna a river-játékom fegylemznem, akkor is egy nagyon izmos bukta lett volna a vége.
De amikor besokaltam, az tényleg egy riverelt flush lett, a licitsorozat pedig:PFR-r-r/3bet és ezek után, csak, tartott a J6s lapjával, amit a legtöbben foldolnak vakból az UTG preflop emelésére. Na mindegy...

NL25-ön valóban egész jól ment. De nagyon untam. Olyan volt mintha dolgoznék, előírtam magamnak mennyit kell játszani egy nap, stb. És semmi élvezetet nem találtam benne.
Meg aztán fejlődni szeretnék, egyelőre ez az elsődleges szempont.

lederman
2007. okt. 20. 17:00

Nem tudom elhinni.... egy ujabb 80-20%-os allint buktam.... nem hiszem el, h ilyen tenyleg letezik.

kanrich_
2007. okt. 20. 18:51

Nem tudom elhinni.... egy ujabb 80-20%-os allint buktam.... nem hiszem el, h ilyen tenyleg letezik.

Lederman, nyugi. Take it easy. Figyelj, fogd fel úgy, hogy ezt majd vissza fogod kapni, és lesz olyan, hogy Neked jönnek sorozatban a lapok!
Tudom, hogy ez most nem vigasztal és ezt nehéz feldolgozni, de - Skiboy hasznos tanácsait tolmácsolva - ilyenkor a következőkre kell figyelni:

1, Minden partit külön partiként kezelj, soha ne befolyásoljon az előző parti
2, Csak az számít, hogy a partit jól játszottad-e meg, ha igen, akkor ne idegeskedj. Idegeskedj akkor, ha elcseszted a partit!
3, Az egyenlegre ne figyelj, csak a partik helyes megjátszására, csak az számít hosszútávon!
4, Az igazán jó játékos nem abban mutatkozik meg, hogy valaki jól kezeli a nyerő szériákat! Sokkal inkább akkor dől el, hogy ki a jó, amikor a játékos vesztő szériába kerül! Amikor összegyűlnek a fejed felett a fekete felhők, akkor dől el, hogy mennyire vagy jó.
5, Találd meg a lelki nyugalmat, légy fitt és egészséges, kajálj finomakat, ne egyél szennyet.
6, Motiváljon az, hogy ha majd játék után átnézed a nagyobb partikat, ne találj benne hibát! Csak azt tudd mondani, hogy helyesen játszottam, de most nem volt szerencsém.

Majd írok is erről vmit a főoldalra, ha úgy lesz, bocsássátok meg nekem...Úgyis jó lenne nekem is rendbe szedni a saját gondolataimat...

Egyébként minden pontban fejlődnöm kellene nekem is...

Littlemage
2007. okt. 20. 19:48

szerintem is take it easy, nulla pánik... ilyen 80/20-assal ne is foglalkozz.
Szerintem akik itt hozzászólnak a dolgokhoz rendszeresen, azok elég jó játékosok, s nincs okuk aggodalomra. Relaxálj egy picit. Pl. most írhatnál egy rövid bemutatkozást, mert azon kívűl, hogy jók a hozzászólásaid, rólad még nem is tudok semmit (hány éves vagy, mivel foglalkozol/tál, család, gyerek, hobby, merre élsz, stb.)
s ha nagy kedvet érzel, megnézheted a videómat is :). Kicsit mókás is lett :)

Élő ügyfélszolgálat