Az ellennek flopra két párja lett. Ha ekkor nem minraisel, hanem valami egészségesebbet nyit, eldobom, így végigmentem vele riverig, ahol meglett a nut flush-öm. Először azt hittem, valami drillje, vagy sora lehet (pl. 89-cel), így bátran visszaemeltem rá, majd betoltam az allint. Amit hibáztam, az talán az, hogy nem vettem figyelembe a lapduplázódást a riveren, és a visszaemelésére elég lett volna megadni, így csökkenthettem volna a veszteséget. Viszont ez a slowplay nagyon megtévesztett...
Hand P4-73293090-38, Started at 2008.08.01. 2:10 (EDT)
Table 'Klausenburg': $0.10-$0.10 No Limit HE (Real)
Seat 0: sunnypan ($7.80 in chips)
Seat 1: rosco1810 ($8.79 in chips)
Seat 3: pferscher ($8.80 in chips)
Seat 5: dijiman ($13.13 in chips) (on the button)
Seat 6: Pokerkruemel ($17.19 in chips)
Seat 7: TomWDS42 ($10 in chips)
Seat 8: soroksar ($10.91 in chips)
*** Blind Bet Round *** :
Pokerkruemel : Post Blind ($0.05)
TomWDS42 : Post Blind ($0.10)
Dealt to soroksar: 8c
Dealt to soroksar: Ac
*** Pre-Flop *** :
soroksar : Call ($0.10)
sunnypan : Fold
rosco1810 : Call ($0.10)
pferscher : Call ($0.10)
dijiman : Fold
Pokerkruemel : Call ($0.05)
TomWDS42 : Check
*** Flop *** : 7c 10s 6s
Pokerkruemel : Check
TomWDS42 : Check
soroksar : Check
rosco1810 : Check
pferscher : Bet ($0.10)
Pokerkruemel : Call ($0.10)
TomWDS42 : Fold
soroksar : Call ($0.10)
rosco1810 : Call ($0.10)
*** Turn *** : [ 7c 10s 6s ] 5c
Pokerkruemel : Bet ($0.40)
soroksar : Call ($0.40)
rosco1810 : Fold
pferscher : Call ($0.40)
*** River *** : [ 7c 10s 6s 5c ] 10c
Dealt to Pokerkruemel: 6c
Dealt to Pokerkruemel: 6h
Dealt to Pokerkruemel: 6c
Dealt to Pokerkruemel: 6h
Dealt to soroksar: 8c
Dealt to soroksar: Ac
Pokerkruemel : Bet ($1)
soroksar : Raise ($2.50)
pferscher : Fold
Pokerkruemel : Raise ($3)
soroksar : Raise ($7.81)
soroksar : All In ($10.31)
Pokerkruemel : Call ($6.31)
soroksar : Show Cards
Pokerkruemel : Show Cards
*** SUMMARY ***
Pot: $21.59 | Rake: $1.13
Board: [ 7c 10s 6s 5c 10c ]
sunnypan lost $0
rosco1810 lost $0.20
pferscher lost $0.60
dijiman lost $0
Pokerkruemel bet $10.91, collected $21.59, net $10.68 Shows [ 6c 6h ] (a full house, sixes full of tens)
TomWDS42 lost $0.10
soroksar lost $10.91 Shows [ 8c Ac ] (a flush, Ace high)
áhhhhhh
Kész, szépen lassan megöl a Party. Ma összesen három 1 órás sessionöm volt, ráadásul kevés asztalon játszottam, de ennyi idő is elég volt, hogy JJ-vel QQ-ba fussak, QQ-val AA-ba, hogy az AA-m ne tartson ki KK-val szemben, hogy a KK-m elvérezzen AQ, majd egy későbbi KK-m JJ ellen, hogy bebukjam a 22-vel flopolt setemet backdoor flush ellen, hogy a hármas flopolt setem elvérezzen Q flopolt set ellen, és a sort még hosszan folytathatnám. Hogy egy hét alatt hányszor szaladtam bele flopolt settel nagyobb flopolt setbe, azt már meg sem számolom, de minimum tucatnyinál járok, az ász párjaim katasztrófálisan teljesítenek, a király párjaim még katasztrófálisabban, QQ és JJ helyett akár játszhatnék 27o-val is, de talán azzal a lehetetlen kézzel időnként még be is mákolnék valamit... És ami külön katasztrófa, hogy a bukószériám kezdete óta a legnagyobb nyomik sem fizetik ki a nutjaimat, amivel legalább ellensúlyozva lenne némileg a hihetetlenül rossz szériám. Flopoltam egy valag pókert az elmúlt egy hétben, de játszhattam őket bárhogy, egyszer sem volt lapütközés, és ugyanez volt a helyzet a nut flushöknél, fulloknál, soroknál.
Ha valaki azt mondja nekem, hogy lehetséges szűk egy hét alatt mikrolimit full ringen -25 beülős szériát produkálni tulajdonképpen tilt nélkül, azt körberöhögöm, illetve röhögtem volna bő egy hete, mostanra már megmutatta a jó Party, hogy ez közel sem lehetetlen, hanem nagyon is lehetséges. Volt már itt 5-8 ezer kezes rossz sorozatom több is, ennél a legutóbbinál is reménykedtem, hogy majd véget ér 5 ezer kéz után, vagy ha akkor nem majd 8 ezernél, de nem ért az véget tíznél és jócskán tíz fölött sem, és mostanra már nem is bízom benne, hogy vége lehet egyáltalán. Ez addig fog tartani, amíg van bent pénzem, el nem tudom képzelni, hogy például ma este vagy holnap megforduljon a széljárás. Remény sincs rá...
Szeressük... Nehogy véletlenül még esélyem is legyen.
Asztal '98287035 516' 9-max #5 szék a button
1 szék: calakmul1 (3725 zseton)
2 szék: nitzan123 (12950 zseton)
3 szék: kevo0522 (28470 zseton)
4 szék: Bawkus0206 (4405 zseton)
5 szék: Mergen (9203 zseton)
6 szék: !Walhalla024 (9090 zseton)
7 szék: MrManda (11267 zseton)
8 szék: Dorthe2 (12894 zseton)
9 szék: Kicsem01 (14100 zseton)
calakmul1: berakja az antét 25
nitzan123: berakja az antét 25
kevo0522: berakja az antét 25
Bawkus0206: berakja az antét 25
Mergen: berakja az antét 25
!Walhalla024: berakja az antét 25
MrManda: berakja az antét 25
Dorthe2: berakja az antét 25
Kicsem01: berakja az antét 25
!Walhalla024: berakja a kisvakot 150
MrManda: berakja a nagyvakot 300
*** ZÁRT KÁRTYÁK ***
Kapott Kicsem01 [Ah As]
Dorthe2: dob
Kicsem01: emel 1033 eddig 1333
calakmul1: dob
nitzan123: dob
kevo0522: dob
Bawkus0206: dob
Mergen: dob
!Walhalla024: emel 7732 eddig 9065 és all-in ment
MrManda: dob
Kicsem01: megad 7732
*** FLOP *** [Kd 7c 4c]
*** TURN *** [Kd 7c 4c] [2c]
*** RIVER *** [Kd 7c 4c 2c] [Jc]
*** MUTATÁS ***
!Walhalla024: mutat [Ad Qc] (flush, Dáma magas)
Kicsem01: mutat [Ah As] (Ász pár)
!Walhalla024 begyűjtött 18655 ebből: pot
Kész, szépen lassan megöl a Party. Ma összesen három 1 órás sessionöm volt, ráadásul kevés asztalon játszottam, de ennyi idő is elég volt, hogy JJ-vel QQ-ba fussak, QQ-val AA-ba, hogy az AA-m ne tartson ki KK-val szemben, hogy a KK-m elvérezzen AQ, majd egy későbbi KK-m JJ ellen, hogy bebukjam a 22-vel flopolt setemet backdoor flush ellen, hogy a hármas flopolt setem elvérezzen Q flopolt set ellen, és a sort még hosszan folytathatnám. Hogy egy hét alatt hányszor szaladtam bele flopolt settel nagyobb flopolt setbe, azt már meg sem számolom, de minimum tucatnyinál járok, az ász párjaim katasztrófálisan teljesítenek, a király párjaim még katasztrófálisabban, QQ és JJ helyett akár játszhatnék 27o-val is, de talán azzal a lehetetlen kézzel időnként még be is mákolnék valamit... És ami külön katasztrófa, hogy a bukószériám kezdete óta a legnagyobb nyomik sem fizetik ki a nutjaimat, amivel legalább ellensúlyozva lenne némileg a hihetetlenül rossz szériám. Flopoltam egy valag pókert az elmúlt egy hétben, de játszhattam őket bárhogy, egyszer sem volt lapütközés, és ugyanez volt a helyzet a nut flushöknél, fulloknál, soroknál.
Ha valaki azt mondja nekem, hogy lehetséges szűk egy hét alatt mikrolimit full ringen -25 beülős szériát produkálni tulajdonképpen tilt nélkül, azt körberöhögöm, illetve röhögtem volna bő egy hete, mostanra már megmutatta a jó Party, hogy ez közel sem lehetetlen, hanem nagyon is lehetséges. Volt már itt 5-8 ezer kezes rossz sorozatom több is, ennél a legutóbbinál is reménykedtem, hogy majd véget ér 5 ezer kéz után, vagy ha akkor nem majd 8 ezernél, de nem ért az véget tíznél és jócskán tíz fölött sem, és mostanra már nem is bízom benne, hogy vége lehet egyáltalán. Ez addig fog tartani, amíg van bent pénzem, el nem tudom képzelni, hogy például ma este vagy holnap megforduljon a széljárás. Remény sincs rá...
Nem tudom mi van az Ipokerrel de valami hihetetlen ami velem történik az utóbbi napokban!Csak a mai napot írom le de a többi is hasonló!
QQ-val rengeteget bultam!Vagy KK fékezett száraz flop-on vagy sett!
Volt amikor T magas floppon all in tolnak rám gondolom vmi idióta Tx-el erősködik és igazam is lett de sajna a river T ellen nem tudtam mit csinálni!
Akkor QQ-val raise és kapok egy 3bet-et!Csak call!Flop Qxx!Én chack az ellen push all in én call és mutat KK-t a turn K!
Akkor AJ raise és kapok 2 call-t!Flop AJx!Emelgetés de végül all in és J sett ellen nem javulok!
AA-val 3x buktam!Emelt pot és a flop 999 és az idióta fa..-nál persze A9 van!
Akkor all in preflop QQ adja és flop Q!
3x dobtam el sett-et mert olyan szinten elromlott!:(
Akkor 33 raise és egy call!Flop A66!Chac/chack!Turn 3!Raise reraise all in és mutat AA!
Akkor KJs raise!Flush-t floppolok de az ellennél ATs!Pff!
Akkor TJ raise button! Flop 89Q!Mondom álom!Raiselek és kapok egy call-t!
Turn T!Rase reraise all in!Ellen mutat QT!Mondom magamban ez idióta!De nem!
River T!Megint beszo...!
Akkor 55 raise és kapok egy call-t!Flop 5J7!Király!Hívok és call!Turn egy 7!Mondom fullom van!:)Raise és megint call!River J és kaptam egy all in-t!
Gondolkoztam és eldobtam!Megmutatta a barátunk ,h J8o volt nala!Jó dobás de hihetetlen!
Akkor QJs raise 2 call!Flop AKT!Isten király!Végül 3-an mentünk all in és mindhármunknál QJ!:)Az eszem megáll!
Akkor AA raise és egy call!Flop AKQ!Raise reraise all in!Ellen mutat AQs!
Mondom kirány mert nem is nyerhet/Na persze/!Turn szín river szín!
Runner runner színnel megvert!Megnéztem a Stove-ba 5% esélye volt!
Szóval ilyen szuperül telik az NL50 szintlépésem!
Ha nem lenne ilyen hihetetlen jó ajánlatom CDpokerre már rég a Stason lennék az tuti!
Ja igen ez csak a mai nap!:)
Olvasni is sokk volt! Mindez mennyibe került?
Hála istennek a végére kihoztam -$40-ba!Ez is hihetetlen!
De amúgy te elhiszed amit írtam!?Én lehet ,h nem hinném el!
Most nem azért de már volt pillanat amikor majdnem elbőgtem magam!
Múlthónapba amíg NL20-on játszottam nem voltak ilyen szériák!
Volt rossz napom de csak 4 nap lett minuszos a hónapból!Mióta felléptem NL50-re csak szo..ok!Mindennel!Kifizettem royalt,pokert meg amit akarsz!
Csak a rb-emnek és a reload bonusznak köszönhetem ,h ez a hónapom is plusszos eddig!
Ma is +$140-al kezdtem!Kb 30 perc alatt nyertem asztán le -$200!
Tegnap ugyanez csak az +$10!
HIHETELEN!
Amúgy még érthető is lenne ez az ingadozás mivel olyan a stílusom ,h sok +EV-s move-ot bevállalok ami egy kicsit meredek de a poén ,h pont ezek a sikeresek amiket meg standerd nyerni kéne nem megy!
Ere mondta barátnőm ,h a jó lapokat dobjam el!:)
El tudok képzelni egy ilyen szériát, de egy napra azért sok. A barátnőddel azért vedd át az alapokat! :D