-5beülő! Thank you, Cake!!
Végül visszahoztam -3beülőre. Ez is valami. Összességében nem nagy a mínusz, de valahogy úgy érzem, nem tudok kitörni ebből a helyzetből. Gondolom ismerős. :(
Sok szerencsét nektek is!
Full Tilt No-Limit Hold'em, $1.00 BB (6 handed) - Full-Tilt Converter Tool from FlopTurnRiver.com
BB ($25.35)
UTG ($101.50)
cricca (MP) ($76.90)
CO ($69.85)
Button ($87.20)
SB ($99)
Preflop: cricca is MP with ,
1 fold, cricca raises to $2, CO calls $2, 1 fold, SB calls $1.50, BB calls $1
Flop: ($8) , , (4 players)
SB checks, BB checks, cricca checks, CO checks
Turn: ($8) (4 players)
SB checks, BB checks, cricca bets $2, CO calls $2, SB raises to $6, 1 fold, cricca calls $4, CO calls $4
River: ($26) (3 players)
SB bets $18, cricca raises to $36, 1 fold, SB raises to $91 (All-In), cricca calls $32.90 (All-In)
Total pot: $163.80 | Rake: $3
Results:
SB had A, Q (full house, Aces over Queens).
cricca had A, 7 (three of a kind, Aces).
Outcome: SB won $160.80
Na ettől kaptam szívbajt majdnem.
irgalmatlan szar játék volt részedről!!! Megérdemelted!!!
ilyen partykat miért kell betenni ide? te ezt komolyab gondoltad? Mióta pokerezel?
irgalmatlan szar játék volt részedről!!! Megérdemelted!!!
ilyen partykat miért kell betenni ide? te ezt komolyab gondoltad? Mióta pokerezel?
Na jó leírom, hogy miért volt gyenge játék tőled....
Ez nálam amúgy pf fold, de ha te megjátszod akkor pf ne 2bb-t emelj hanem 3,5-5BB-t, megkapod a tercet flopra, két ellenfél ellen szerintem bele kellett volna nyitani, mind1 egypasszolod, turn tolsz egy 2bb emelést amire kapsz egy 6bb emelést amit ketten calloztok, itt mire gondoltál? Egyiknél lehet akár egy kész sor a másiknál meg Ax
Riveren ellenfél belenyit már egy normálisabb összeget amire te nyomsz egy minreist LOL és utánna allin megy az ellenfél. Na itt mire gondoltál??? Mit versz az értelmesebb lapok közül?? sinte semmit.
Fish play volt részedről, ennyi!! Ha csak most ismerkedsz a pokerrel akkor szerintem mennyél alacsonyabb tétre meg olvass el egy pár cikket is.
Na GL! :)
Na jó leírom, hogy miért volt gyenge játék tőled....
Ez nálam amúgy pf fold, de ha te megjátszod akkor pf ne 2bb-t emelj hanem 3,5-5BB-t, megkapod a tercet flopra, két ellenfél ellen szerintem bele kellett volna nyitani, mind1 egypasszolod, turn tolsz egy 2bb emelést amire kapsz egy 6bb emelést amit ketten calloztok, itt mire gondoltál? Egyiknél lehet akár egy kész sor a másiknál meg Ax
Riveren ellenfél belenyit már egy normálisabb összeget amire te nyomsz egy minreist LOL és utánna allin megy az ellenfél. Na itt mire gondoltál??? Mit versz az értelmesebb lapok közül?? sinte semmit.
Fish play volt részedről, ennyi!! Ha csak most ismerkedsz a pokerrel akkor szerintem mennyél alacsonyabb tétre meg olvass el egy pár cikket is.
Na GL! :)
nem bántásként mondom, de szerintem go NL10 (esetleg NL25). ott talán olcsóbban tanulhatsz. ilyet még tilten sem lehet csinálni!