Póker Fórum Archívum > Bad beat > Napi Bad Beat

Takii
Válasz 1000dollarchain kommentjére
2008. szept. 6. 5:34

-5beülő! Thank you, Cake!!

buktar
Válasz Takii kommentjére
2008. szept. 6. 12:18

Nyugi, én szept. 1-én -7 beülővel nyitottam a hónapot. :(

Demiro
Válasz Takii kommentjére
2008. szept. 6. 15:38

Én ezt a számot magamra nézve be tudom szorozni sajnos nem 2-vel vagy 3-mal. Lesz ez jobb is!

Takii
Válasz Demiro kommentjére
2008. szept. 6. 16:03

Végül visszahoztam -3beülőre. Ez is valami. Összességében nem nagy a mínusz, de valahogy úgy érzem, nem tudok kitörni ebből a helyzetből. Gondolom ismerős. :(

Sok szerencsét nektek is!

cricca
Válasz Takii kommentjére
2008. szept. 10. 21:20

Full Tilt No-Limit Hold'em, $1.00 BB (6 handed) - Full-Tilt Converter Tool from FlopTurnRiver.com

BB ($25.35)
UTG ($101.50)
cricca (MP) ($76.90)
CO ($69.85)
Button ($87.20)
SB ($99)

Preflop: cricca is MP with Image, Image
1 fold, cricca raises to $2, CO calls $2, 1 fold, SB calls $1.50, BB calls $1

Flop: ($8) Image, Image, Image (4 players)
SB checks, BB checks, cricca checks, CO checks

Turn: ($8) Image (4 players)
SB checks, BB checks, cricca bets $2, CO calls $2, SB raises to $6, 1 fold, cricca calls $4, CO calls $4

River: ($26) Image (3 players)
SB bets $18, cricca raises to $36, 1 fold, SB raises to $91 (All-In), cricca calls $32.90 (All-In)

Total pot: $163.80 | Rake: $3

Results:
SB had AImage, QImage (full house, Aces over Queens).
cricca had AImage, 7Image (three of a kind, Aces).
Outcome: SB won $160.80

Na ettől kaptam szívbajt majdnem.

zoltanh
Válasz cricca kommentjére
2008. szept. 10. 21:54

irgalmatlan szar játék volt részedről!!! Megérdemelted!!!

ilyen partykat miért kell betenni ide? te ezt komolyab gondoltad? Mióta pokerezel?

cricca
Válasz zoltanh kommentjére
2008. szept. 10. 22:00

irgalmatlan szar játék volt részedről!!! Megérdemelted!!!

ilyen partykat miért kell betenni ide? te ezt komolyab gondoltad? Mióta pokerezel?

Nézd végig check, és csak a Q-nál volt egy emelése, utána persze lejött a 6-os. Én ezek után csak a Q valamire tudtam gondolni, nem volt egy erős ellenfél, elég sokat bukott addig. Így utólag belátom, hogy mit kellett volna máshogyan, egészen más ez élesben, 15 mp döntési idővel. Hát tény hogy elszúrtam eléggé :( sajnos. Tényleg lehetett volna számítanom egy másik, és jobb A-ra, ez egy nagyon drága tanuló kéz volt :(:(

zoltanh
2008. szept. 10. 22:10

Na jó leírom, hogy miért volt gyenge játék tőled....

Ez nálam amúgy pf fold, de ha te megjátszod akkor pf ne 2bb-t emelj hanem 3,5-5BB-t, megkapod a tercet flopra, két ellenfél ellen szerintem bele kellett volna nyitani, mind1 egypasszolod, turn tolsz egy 2bb emelést amire kapsz egy 6bb emelést amit ketten calloztok, itt mire gondoltál? Egyiknél lehet akár egy kész sor a másiknál meg Ax
Riveren ellenfél belenyit már egy normálisabb összeget amire te nyomsz egy minreist LOL és utánna allin megy az ellenfél. Na itt mire gondoltál??? Mit versz az értelmesebb lapok közül?? sinte semmit.

Fish play volt részedről, ennyi!! Ha csak most ismerkedsz a pokerrel akkor szerintem mennyél alacsonyabb tétre meg olvass el egy pár cikket is.

Na GL! :)

cricca
Válasz zoltanh kommentjére
2008. szept. 10. 22:19

Na jó leírom, hogy miért volt gyenge játék tőled....

Ez nálam amúgy pf fold, de ha te megjátszod akkor pf ne 2bb-t emelj hanem 3,5-5BB-t, megkapod a tercet flopra, két ellenfél ellen szerintem bele kellett volna nyitani, mind1 egypasszolod, turn tolsz egy 2bb emelést amire kapsz egy 6bb emelést amit ketten calloztok, itt mire gondoltál? Egyiknél lehet akár egy kész sor a másiknál meg Ax
Riveren ellenfél belenyit már egy normálisabb összeget amire te nyomsz egy minreist LOL és utánna allin megy az ellenfél. Na itt mire gondoltál??? Mit versz az értelmesebb lapok közül?? sinte semmit.

Fish play volt részedről, ennyi!! Ha csak most ismerkedsz a pokerrel akkor szerintem mennyél alacsonyabb tétre meg olvass el egy pár cikket is.

Na GL! :)

Igen ez baromi nagy fish játék volt a részemről. Köszönöm szépen a magyarázatot, és megfogadom a tanácsaidat. Gondoltam arra is hogy talán QQ van nála, de már az is megver. Ide simán nem kellett volna beszállnom. Baromira ki voltam tegnap mert nagyon nem ment, és elveszítettem a türelmemet, úgyhogy ezzel zártam az estét. :( Így utólag hibák egész sorozatát vétettem

Neomorf
2008. szept. 10. 22:29

nem bántásként mondom, de szerintem go NL10 (esetleg NL25). ott talán olcsóbban tanulhatsz. ilyet még tilten sem lehet csinálni!

Élő ügyfélszolgálat