Szerintem indíts blogot is!
Tapasztaltam és rá is próbáltam, hogy így van-e: Vannak akik látják a lapomat! Ezek ráadásul egyszerre több nikkel ülnek be egy asztalhoz, hogy legyen hajtójuk.
std
van hogy én is látom az ellenfél lapját, mégse tudom eldobni...
Szerintem nagyon gonoszak vagytok.
Gondoljatok bele mit csináltok!
1. hozzászólása után ilyeneket írtok.
2. hozzászólásában közli, hogy mennyi rossz akaratú ember van ezen a fórumon. Tipikus magyar mentalitással, amire neki nincs szüksége és persze soha többé nem látjuk.
Szóval most jó eséllyel derékba törtétek a fórumra történő beilleszkedését. :)
epic
..., mert ez egy pénzbehajtó fantom nick.
Egyebkent ezek nagyon veszelyesek. Ha nem vigyazol meg a cimedet is megtudjak es meg a falnak tamasztott biciklid is ellopjak. Nem eleg am nekik a 2 dollar.
Egyebkent irtak is errol a twoplustwo-n. Nem napszemuvegben jatszol esetleg? Hallottam egy csavorol, aki igy vesztett tobb ezer dollart. Napszemuvegben jatszott a csalo stars-on (csupa kisbetuvel, mint nemecsek) es ezek a szemet tobbnickes hajtok bekapcsoltak valahogy a webkamerajat a tavolbol a gyereknek es a tukrozodesbol leolvastak a lapjait. Szegeny gyerek, meg a szinekkel is segitett nekik, mert 4 szinu pakilval jatszott, igy ezek a szemet hajtok mar messzirol lattak, hogy mikor nincs flosse.
Te is negy szinu paklival jatszol? Mindig csak 2 szinuvel toljad, mert ugy sokkal nehezebben latjak meg a lapjaid.
Nem vagy szemuveges? Lehet, hogy sima szemuveggel is mukodik.
A gyereket egyebkent, miutan elszedtek az osszes penzet, meg szenne is alaztak csetben, mert a webkamera azt is rogzitette, hogy turta az orrat jatek kozben. Ki is raktak screencap-et myvip-re a kocsogok.
Nagyon vigyazz ezekkel az online csalo hajtokkal.
Tavasszal mindig kiengedik a nem közveszélyes ápoltakat?
Keményít skin
Könyörgöm valaki csinálja meg a "keményít" skint!
Hypersimple theme után felüdülés lenne.
Mondjuk ezekkel a gombokkal:
"vigyed buzi" (fold)
"hátha bejön" (check/call)
"keményítek" (raise)
Könyörgöm valaki csinálja meg a "keményít" skint!
Hypersimple theme után felüdülés lenne.
Mondjuk ezekkel a gombokkal:
"vigyed buzi" (fold)
"hátha bejön" (check/call)
"keményítek" (raise)