Póker Fórum Archívum > Bad beat > nevetésből sírásba riveren.. :)

siD-67-
2009. okt. 28. 21:55

nevetésből sírásba riveren.. :)

paradise pokeres 1 ero nevezésű 100€ added (1500 starting chi tournementre nevezés után kb a 3. handben a következő történt:

-kézbe 5(kör) 5(treff) párt kapok, csak megadom a nagyvakot.
-nincs emelés 4 másik ember adja a nagyvakot
-flop: A 5 2 (mindegyik káróból)
-egyik játékos emel 60-at , másik dobja, 3. megad, mire én mondván 60-at megér még ha színe is van valakinek, hátha lepárosodik valamelyik lap..
-következő lap király, szintén káróból
-1. játékos emel 140-et, másik eldobja, valószínűleg ásza lehetett.., én pedig megadom továbbra is reménykedve a párosodásban, vagy ha esetleg nincs színe még úgy is jó lehetek..
-utolsó lap: 2 (pikk) EZAZ, megjött a fullhouseom.. a bennmaradt játékos emel 300-at, mire én vigyorogva hosszas kamugondolkodás után emelek 800-ig, mivel 900 chipje maradt és így úgy tűnhet neki mintha nem akarnám allin hivni.. hosszas gondolkodás után ráemeli még a százat, insta lecallozom és már integetek is neki jókedvűen, mire megmutatja a kézben lévő kettes párját, amivel végülis pókere lett a drágának..

spiderbond
Válasz siD-67- kommentjére
2009. okt. 28. 22:47

Nem tudtad hogy páros boardon poker a nut? :D

matusow88
Válasz siD-67- kommentjére
2009. okt. 28. 22:56

ez iszonyat durva

ammákalács
Válasz matusow88 kommentjére
2009. okt. 28. 23:35

fÉLELMETES!AHOGY JÁTSZOTTÁL A CHIPPEL ÉS CSALOGATOLAG MEGHAGYTAD AZT A 100AST ZSENIALIS ! NEM VOLT SZERENCSÉD DE AHOGY LEVEZETTED A HANDET ZSENIALIS

Szecsa
Válasz ammákalács kommentjére
2009. okt. 28. 23:40
Élő ügyfélszolgálat