GeigerAlex
2011. dec. 29. 21:33

Ongame Grind

Lehetséges az, hogy Ongame nl20-on akkora grinderek vannak, hogy az itt tanultak használhatatlanok ellenük?? Vagy csak én vagyok a világ szerencsétlenje???
Napról napra csak a -1-2 BI...
KK pre all-in szituációkban 90%-ban AA-t mutatnak az ellenfeleim.
Viszont a maradék esetben, amikor diadalittas fejjel dobom el a KK-t 5betre, 3way potban, akkor a pofámba mutatják 88-t és JJ-t....
Hogy lehet, hogy ugyanazzal a játékkal, amit most folytatok, 3 hete, 4 nap alatt felszedtem 15 BI-t, Azóta pedig folyamatos bukás napról napra.
Sajnos pontos összeget nem tudok mondani, hogy mekkora is a bukóm, mert közben átköltöztem másik terembe.

tylerhungary
Válasz GeigerAlex kommentjére
2011. dec. 29. 21:35

nem lehetséges

horcsogpofi
Válasz tylerhungary kommentjére
2011. dec. 29. 21:39

Egész decembert végiggrindoltam Ongame-en, sok a gyenge játékos.

KK-t be kell tenni preflop nem kell variálni. Nl20-Nl30 nem kell eszemet játékokat folytatni, meg kell keresni a gyenge játékosokat és le kell őket amortizálni.

JociBalboa
2011. dec. 29. 21:42

KK pre all-in szituációkban 90%-ban AA-t mutatnak az ellenfeleim.
Viszont a maradék esetben, amikor diadalittas fejjel dobom el a KK-t 5betre,

AA vs KK illetve KK vs AA-d ugyan annyi lesz majd, - nem kell ilyennel foglalkozni -
KK.t meg nem biztos hogy dobálnék pre :)

gl

GeigerAlex
Válasz JociBalboa kommentjére
2011. dec. 29. 21:46

AA vs KK illetve KK vs AA-d ugyan annyi lesz majd, - nem kell ilyennel foglalkozni -
KK.t meg nem biztos hogy dobálnék pre :)

gl

Igazad van, szerintem sem kéne, csak amikor már zsinórban a 4. KK-t húzzák túl AA-val pre mutatáskor, akkor azért már óckodok 4betre visszatolni... :S

horcsogpofi
2011. dec. 29. 21:54

Nekem 3 db KK vs. AA volt a rekordom egy session alatt.

És még a billentyűzetem is egyben maradt...
:D

tylerhungary
Válasz horcsogpofi kommentjére
2011. dec. 29. 22:06

amúgy ezeket csak jobban megjegyzi az ember, érdekes hogy soha sem emlékszünk pl hogy pontosan hány db pre AKs vs QQ-t nyertünk...

arra kell törekedni hogy JÓL játsszunk,a coolereket és bad beateket pedig le kell szarni

JociBalboa
Válasz horcsogpofi kommentjére
2011. dec. 29. 22:13

Nekem 3 db KK vs. AA volt a rekordom egy session alatt.

nekem ez már volt 1 perc alatt is :D bibibi :D

GeigerAlex
Válasz JociBalboa kommentjére
2011. dec. 29. 22:17

nekem ez már volt 1 perc alatt is :D bibibi :D

Srácok ennek most örülök, hogy így überlitek egymás pech-jeit. :D
De szerintem az én monitorom rögvest beszakadt volna, ha ennyi KK vs. AA coolert szenvedtem volna el ilyen rövid időn belül.

Élő ügyfélszolgálat