Pf overbet és a dobhatatlan KTo NL50
Sziasztok!
Új módját próbálgatom az AA megjátszásának. Preflop emelek kb. 1/3 beülőt, hogy a kis pároknak ne adjam meg az oddsot. Íme az eredmény:
Prima Network No-Limit Hold'em, $0.50 BB (6 handed) Hand History converter, Courtesy of PokerZion.com
CO ($44.92)
Button ($40.94)
SB ($52.42)
BB ($77.00)
Hero ($152.10)
MP ($44.60)
Preflop: Hero is UTG with Ah, As.
Hero calls $0.50, 3 folds, SB raises to $1.75, BB calls $1.25, Hero raises to $15.5, SB calls $13.75, BB folds.
Flop: ($32.75) Kd, 8h, 7c (2 players)
SB bets $32.75, Hero raises to $131, SB calls $4.42 (All-In).
Turn: ($200.92) Td (2 players, 1 all-in)
River: ($200.92) 9h (2 players, 1 all-in)
Final Pot: $200.92
SB mutat: K8
Van még ebből a fajtából másik K8-al, KT-el, 44-el, stb nem több mint 3 nap alatt, de nem akarok senkit a hand historykkal untatni.
Ami engem nagyon meglep ezekben a partikban az az, hogy sokan bármilyen két lappal képesek hatalmas emeléseket megadni, még ezen a limiten is. Ugyanennek a másik minősített esete amikor a flopon AI megyek valami erős húzólappal (6 usd potba mondjuk 48 usd-vel) és adják second párokkal, két overcard-al stb.
Azt hiszem be kellene vezetni a hatalmas overbeteket floppolt szetekre, két párokra stb. lehet hogy pluszosabb mint a standard játék?
Mi a véleményetek?
Köszi: Z
Hát ez tényleg nagy pech volt... részvétem...
Tökéletes megjátszás, csúnya bad beattel párosítva...Nehéz elviselni:(
Az overbet jó fegyver maniacok, callingstationok ellen, én is szoktam alkalmazni, de csak ellenük, és nuttal vagy nut közeli lapokkal. Tehát ebben az esetben preflop nutod van, tökéletes játék, sajnos pech utána. Jó játékosok ellen nem érdemes ezt játszani preflop, illetve flopon, csak a jobb handdel fizetnek. Ahol esetleg érdemes próbálkozni, az a river, ahol nagy overbetnél sokszor a jó játékos is blöfföt sejt, és megpróbálkozhat egy herocallal. Néha kifizetik így a nut színemet, soromat.
Tényleg nem a bad beat miatt raktam fel, az foglalkoztat hogyan lehetne ezekre az inkorrekt megadásokra direkt rámenni, milyen helyzetekben jó játék az overbet?
Tényleg nem a bad beat miatt raktam fel, az foglalkoztat hogyan lehetne ezekre az inkorrekt megadásokra direkt rámenni, milyen helyzetekben jó játék az overbet?