Póker Fórum Archívum > Bad beat > Pf overbet és a dobhatatlan KTo NL50

Zoli
2007. nov. 8. 19:32

Pf overbet és a dobhatatlan KTo NL50

Sziasztok!

Új módját próbálgatom az AA megjátszásának. Preflop emelek kb. 1/3 beülőt, hogy a kis pároknak ne adjam meg az oddsot. Íme az eredmény:

Prima Network No-Limit Hold'em, $0.50 BB (6 handed) Hand History converter, Courtesy of PokerZion.com

CO ($44.92)
Button ($40.94)
SB ($52.42)
BB ($77.00)
Hero ($152.10)
MP ($44.60)

Preflop: Hero is UTG with Ah, As.
Hero calls $0.50, 3 folds, SB raises to $1.75, BB calls $1.25, Hero raises to $15.5, SB calls $13.75, BB folds.

Flop: ($32.75) Kd, 8h, 7c (2 players)
SB bets $32.75, Hero raises to $131, SB calls $4.42 (All-In).

Turn: ($200.92) Td (2 players, 1 all-in)

River: ($200.92) 9h (2 players, 1 all-in)

Final Pot: $200.92

SB mutat: K8

Van még ebből a fajtából másik K8-al, KT-el, 44-el, stb nem több mint 3 nap alatt, de nem akarok senkit a hand historykkal untatni.

Ami engem nagyon meglep ezekben a partikban az az, hogy sokan bármilyen két lappal képesek hatalmas emeléseket megadni, még ezen a limiten is. Ugyanennek a másik minősített esete amikor a flopon AI megyek valami erős húzólappal (6 usd potba mondjuk 48 usd-vel) és adják second párokkal, két overcard-al stb.

Azt hiszem be kellene vezetni a hatalmas overbeteket floppolt szetekre, két párokra stb. lehet hogy pluszosabb mint a standard játék?

Mi a véleményetek?

Köszi: Z

trankus
Válasz Zoli kommentjére
2007. nov. 8. 20:43

Hát ez tényleg nagy pech volt... részvétem...

Slash
Válasz trankus kommentjére
2007. nov. 8. 20:55

Tökéletes megjátszás, csúnya bad beattel párosítva...Nehéz elviselni:(

dzsairosz
Válasz Slash kommentjére
2007. nov. 8. 21:11

Az overbet jó fegyver maniacok, callingstationok ellen, én is szoktam alkalmazni, de csak ellenük, és nuttal vagy nut közeli lapokkal. Tehát ebben az esetben preflop nutod van, tökéletes játék, sajnos pech utána. Jó játékosok ellen nem érdemes ezt játszani preflop, illetve flopon, csak a jobb handdel fizetnek. Ahol esetleg érdemes próbálkozni, az a river, ahol nagy overbetnél sokszor a jó játékos is blöfföt sejt, és megpróbálkozhat egy herocallal. Néha kifizetik így a nut színemet, soromat.

Zoli
Válasz Slash kommentjére
2007. nov. 8. 21:16

Tényleg nem a bad beat miatt raktam fel, az foglalkoztat hogyan lehetne ezekre az inkorrekt megadásokra direkt rámenni, milyen helyzetekben jó játék az overbet?

wilddrew
Válasz Zoli kommentjére
2007. nov. 8. 23:10

Tényleg nem a bad beat miatt raktam fel, az foglalkoztat hogyan lehetne ezekre az inkorrekt megadásokra direkt rámenni, milyen helyzetekben jó játék az overbet?

Hát, az idézet játékot elnézve nem igazán tehettél volna semmit. Az ellen lépett előbb a flopon, ő ott befejezte a játékot az allinnel, max. pf reraise allin esetén dobta volna el, vagy még akkor sem... És a vicc, hogy még flopon is te voltál a jobb. A rossz lépést tette meg a jó időben, ahogy valakinek a signjában ott az idézet :)

Élő ügyfélszolgálat