$4.40/180s buko szeria meddig tart?
hali
szoval fent van a kerdes, jatszom vagy 3 eve de asszem ilyen cumi szeriam nem volt meg, penznek a kozelebe se erek, eddig siman 60-70% folotti volt a ROI-m ezeken... Tolom kozben az MTT ket is $33 es alatta es altalaban ezek a s&g -k hozzak vissza meg termelik ki a magasabb teten valo probalkozasaimat... A legutobbi 35 $4.4 es s&g bol 1!!! szer ertem penzbe... es ha jol szamolom a legutobbi 9 AA bol 1 szer feleztem masik AA val, 1 szer nyertem/triplaztam egy $30 ason, az osszes tobbit elbuktam, tulkeppen majdnem mindet preflop all in...
szoval mi van ilyenkor?? maskor majdnem 10 bol 1 FT t csinaltam most meg cumi... Toltam 512 ilyet sharkscope szerint, ez meg tul keves??? Keszuljek fel ilyenekre vagy ez extrem-nek szamit?
Ez még abszolút nulla.
Ez még abszolút nulla.
Mondom ezt az után h több mint fél évig a 180fős cuccokat toltam, sc-n keresd meg nem fogok képeket keresgélni.
És mind2-re mondom h nulla. 500 db ilyenekből nem nagy minta 35db pedig egyenesen semmi. Nem kell 35 180fősből semmilyen következtetést levonni, az még STT-ken is benne van, h 35 gameből 0 ITM lesz
Én most kicsit berágtam a starsra hasonló okok miatt.Úgy döntöttem egy ideig ott pihenek,mert idegből nem szeretnék játszani.
Próbálj meg te is kicsit máshol játszani,úgy tűnik a stars RNG most fish-support üzemmódba van állítva.Végül is közeledik a karácsony....:D