Póker Fórum Archívum > Bad beat > Tanácstalan...

theadvent
2007. máj. 20. 14:19

Tanácstalan...

Naszóval...
Egy világvégén lévő faluban lakom ahol az egyetlen internetszolgáltató mikrohullámon "szolgáltat". Eddig ezzel nem is volt nagyobb probléma naponta egyszer-kétszer megszakadt a net ami nagyon kellemetlen pókeres szempontból, de még elviselhető. Amióta sávszélesség emelés történt a cégnél a net folyamatos játékra alkalmatlan, gyakorlatilag félóránként megszakad a net.
Ennek örömére elővettem a régi 28k-s betárcsázós modemet amivel egy viszonylag stabil, de nagyon lassú kapcsolatot kaptam.
Ez ahhoz kevés, hogy a Full Tilt-en 8 asztalon tudjak játszani ahol az idő legnagyobb részében játszanék.
Létezik olyan terem ahol 8 asztal használható minőségben elfut modemes neten?
Vagy nincs más lehetőség el kell hogy költözzek olyan helyre ahol normális a
net?

want2push
Válasz theadvent kommentjére
2007. máj. 20. 14:49

Én érdi vagyok. Régen nekem is rengeteg gondom volt az internetszolgáltatóval. Habár kábel netem van, nekem is rendszeresen megszakadt. Mostanában szerencsére viszonylag ritkán fordul elő hasonló.

Amikor két éve játszani kezdtem, még én is tárcsázos modemmel próbálkoztam négy asztalon. Ha jól emlékszem négy asztal elég jól elfutott a Party Poker-en.

kanrich_
2007. máj. 20. 15:15

Party-n betárcsázós neten 6 asztalon játszottam karácsony tájékában és nagyon ritkán volt vele gond.
Paramin Poker is ment 5 asztalon. Mondjuk én 56k modemet használtam...

egyébként se adsl, se mobilos szélessáv, se semmi?

Betonfal
Válasz kanrich_ kommentjére
2007. máj. 21. 12:32

Hmm... VilágvégeFalu-ban üzleti lehetőség van...

theadvent
2007. máj. 21. 14:50

Adsl nincs, mobil szélessávval meg térerőproblémák vannak.
Vettem egy 56k-s modemet azzal próbálkozok amíg nem találok jobbat.

Élő ügyfélszolgálat