Póker Fórum Archívum > Bank > Bank Transfer

buktar
Válasz Overcome85 kommentjére
2008. nov. 18. 12:38

A Rafinál: UBRTHUHB

Overcome85
Válasz buktar kommentjére
2008. nov. 18. 12:40

Akkor ez mégsem szám?
Akkor ezt amit írtál buktar beírhatom az MB-nek Bank Account identify-nél?

fejes1988
2008. nov. 18. 12:44

Akkor ez mégsem szám?

nem, nem szám..amit buktar ír

andree
Válasz fejes1988 kommentjére
2008. nov. 18. 12:45
Overcome85
Válasz andree kommentjére
2008. nov. 18. 12:48

Köszönöm szépen a segítséget!
Nem tudom miért számokra számítottam!?

buktar
2008. nov. 18. 12:50

Akkor ez mégsem szám?

Ezt kell beírnod, és a számlaszámod nemzetközi (IBAN) formátumban.

Overcome85
Válasz buktar kommentjére
2009. jan. 13. 18:03

Sziasztok!

Már regisztráltam a Bank Account-omat az MB-nél de most először kértem rá kifizetést mert nekem sem engedélyezte a kivételt kártyára vagy ha igen akkor csak $8-$50 közötti összeget.
Lehet ,h most totál hülye leszek de megkérdezném ,h ez a pénz ugyan oda megy mintha a kártyámra kérném???:)
Nekem logikusnak tűnne ,h igen de már két nap telt el és hiába nézem a rafis számlám neten még nem jött meg a pénz pedig amikor kártyára teszem ilyenkor már rajta van.
Vagy csak én lennék türelmetlen!?
Mindent regeltem rendesen,többször átnéztem.Megvan a swift meg a számlaszám is és az MB is azt írja már ,h PROSESSED vagyis feldolgozott.

Köszi a segítséget előre is.

zoltanh
2009. jan. 13. 18:52

Sziasztok!

Már regisztráltam a Bank Account-omat az MB-nél de most először kértem rá kifizetést mert nekem sem engedélyezte a kivételt kártyára vagy ha igen akkor csak $8-$50 közötti összeget.
Lehet ,h most totál hülye leszek de megkérdezném ,h ez a pénz ugyan oda megy mintha a kártyámra kérném???:)
Nekem logikusnak tűnne ,h igen de már két nap telt el és hiába nézem a rafis számlám neten még nem jött meg a pénz pedig amikor kártyára teszem ilyenkor már rajta van.
Vagy csak én lennék türelmetlen!?
Mindent regeltem rendesen,többször átnéztem.Megvan a swift meg a számlaszám is és az MB is azt írja már ,h PROSESSED vagyis feldolgozott.

Köszi a segítséget előre is.

A kártya az csak hozzá van rendelve egy bankszámlaszámhoz úgyhogy jóhogy oda jön a pénz :p Viszont sima banki átutálás több ideig szokott tartani én úgy tudom.

Overcome85
Válasz zoltanh kommentjére
2009. jan. 13. 18:57

Kösz szépen Zoltanh!
Megnyugtattál.:)Sejtettem ,h ugyan oda megy csak egy kicsit ideges voltam mert mutheromnak szüksége lenne egy kis money-ra.Mind1.:)
Most megnyugodtam.Muszály voltam átálni a bank transferre mert a kártyára utalás MB-n egy rakás sz....!

Köszi

plusevHUN
2009. jan. 13. 19:52

Muszály voltam átálni a bank transferre mert a kártyára utalás MB-n egy rakás sz....!

Köszi

Hát én nem utaltam még ki soha kártyáról, de banki átutalásnál nekem ilyen 10%-ot vont le a bank vagy az MB (80-100K közötti utalások) többször is...

Másnak is volt ilyen, vagy csak engem húztak le?

Élő ügyfélszolgálat