A Rafinál: UBRTHUHB
Akkor ez mégsem szám?
Akkor ezt amit írtál buktar beírhatom az MB-nek Bank Account identify-nél?
Akkor ez mégsem szám?
Köszönöm szépen a segítséget!
Nem tudom miért számokra számítottam!?
Akkor ez mégsem szám?
Sziasztok!
Már regisztráltam a Bank Account-omat az MB-nél de most először kértem rá kifizetést mert nekem sem engedélyezte a kivételt kártyára vagy ha igen akkor csak $8-$50 közötti összeget.
Lehet ,h most totál hülye leszek de megkérdezném ,h ez a pénz ugyan oda megy mintha a kártyámra kérném???:)
Nekem logikusnak tűnne ,h igen de már két nap telt el és hiába nézem a rafis számlám neten még nem jött meg a pénz pedig amikor kártyára teszem ilyenkor már rajta van.
Vagy csak én lennék türelmetlen!?
Mindent regeltem rendesen,többször átnéztem.Megvan a swift meg a számlaszám is és az MB is azt írja már ,h PROSESSED vagyis feldolgozott.
Köszi a segítséget előre is.
Sziasztok!
Már regisztráltam a Bank Account-omat az MB-nél de most először kértem rá kifizetést mert nekem sem engedélyezte a kivételt kártyára vagy ha igen akkor csak $8-$50 közötti összeget.
Lehet ,h most totál hülye leszek de megkérdezném ,h ez a pénz ugyan oda megy mintha a kártyámra kérném???:)
Nekem logikusnak tűnne ,h igen de már két nap telt el és hiába nézem a rafis számlám neten még nem jött meg a pénz pedig amikor kártyára teszem ilyenkor már rajta van.
Vagy csak én lennék türelmetlen!?
Mindent regeltem rendesen,többször átnéztem.Megvan a swift meg a számlaszám is és az MB is azt írja már ,h PROSESSED vagyis feldolgozott.
Köszi a segítséget előre is.
Kösz szépen Zoltanh!
Megnyugtattál.:)Sejtettem ,h ugyan oda megy csak egy kicsit ideges voltam mert mutheromnak szüksége lenne egy kis money-ra.Mind1.:)
Most megnyugodtam.Muszály voltam átálni a bank transferre mert a kártyára utalás MB-n egy rakás sz....!
Köszi
Muszály voltam átálni a bank transferre mert a kártyára utalás MB-n egy rakás sz....!
Köszi