Dollár -$- alapú VISA kártyát igényeljek ?
Sziasztok !
Kezdő vagyok ezen a téren, ezért kérdezem, hogy dollár -$- alapú VISA kártyát igényeljek-e a PartyPokeres játékaimhoz ?
Úgy gondoltam bemegyek az Erste-be és egy Visa Classicot vagy valami ilyesmit igényelek, de nem Forint alapút, mert $-al foglalkoznak a pókeres oldalak is.
Vagy ez teljesen fölösleges jó ha Forint alapú ?
Kinek mi a tapasztalata ezen a téren ?
Ki mit ajánlana nekem ?
Előre is köszi !
attol fugg hol es hogyan fogod levenni a penzt rola. vagy ratenni, milyen gyakran stb. ezek szellemeben nezd meg mennyit fizetsz , mennyit nyersz vagy vesztesz mas opciokkal szemben es valaszd ki a legmegfelelobbet
ne pedig masok tapaszlatara hagyadkozz, mert lehet nekik masok a fizetesi szokasaik es ezert indokolt hogy mas kartyajuk legyen.
Mikrotétekben kezdenék el játszani . Először kb 10.000 Forintot gondoltam rátenni.
Mikrotétekben kezdenék el játszani . Először kb 10.000 Forintot gondoltam rátenni.
ha nem gyakran jársz az államokba,aakor minden érv inkabb az € melett szól.
csinálj inkább moneybookers / neteller számlát
Neteller kártyával kapcsolatban olvastam, hogy el kell küldeni a személyi igazolvány fénymásolatát, meg még kitudja mit. Ezt nem akarom megtenni. Ezért gondoltam helyi bankfiókban igényelhető VISA kártyára.
csinálj inkább moneybookers / neteller számlát
Ha mindenképpen kártyát akarsz csináltatni akkor raiffeisen visa classicot ajánlom.Simán forintos számlával.Az esetleges kiutalásoknál is középárfolyamon vált forintra.
Neteller kártyával kapcsolatban olvastam, hogy el kell küldeni a személyi igazolvány fénymásolatát, meg még kitudja mit. Ezt nem akarom megtenni. Ezért gondoltam helyi bankfiókban igényelhető VISA kártyára.