Póker Fórum Archívum > Bank > kiutalás bankszámlára

ihaveadream
Válasz ZSO1999 kommentjére
2011. okt. 16. 23:15

kedves Sporttársak,

egyik oldalon hosszú levelezés és küzdelem után (1.cashout) sikerült a pénzügyön találnom vkit aki elutalta nekem az összeget mivel az oldalon nem működött ez a funkció rendesen. vhogy nem maradt azonban nyoma ennek a számlámon és most egy hónapra rá ÚJRA utaltak. mivel 5 hét köcsögösködés előzte meg az egész utalást a részükről meg amúgy is jobb helye van a pénznek nálam:-) szerintetek lehet h megtarthatom a lét? rájönnek? ha igen, visszakövetelhetik vmi módon v mostmár pénztártól való távozás után vagyunk? köszi bárkinek aki tud érdemben hszólni

Szerintem a megtartáshoz ne fűzz sok reményt.

ZSO1999
Válasz ihaveadream kommentjére
2011. okt. 17. 20:37

Szerintem a megtartáshoz ne fűzz sok reményt.

ok,és milyen formában veszik vissza pénzt? mik az eszközeik?

differentborder
2011. okt. 17. 20:48

ok,és milyen formában veszik vissza pénzt? mik az eszközeik?

:D Szerinted? Azt tehetik, amit te fordított esetben, kb ugyanolyan eséllyel. De ha nem sok pénz szerintem ne legyél pitiáner.

torzon
2011. okt. 24. 13:09

Sztem nem veszik vissza,többször jártam már hasonlóan szerencsésen,és sose vettek vissza semmit...
kezdő pókeres voltam egy ongames teremben 100 dolláros bankrollal,egyszer csak megjelent 600dollár a semmiből a pókerszámlámon:D
több se kellett cashout azonnal:D jóvá is hagyták,másnap zárolták a számlámat,ami rajta maradt azt nullázták(100dollár) de amit jóváhagytak kifizetésnek megkaptam.szépen elnézést is kértek a kellemetlenségekért.
Cake-s terembe mikor először fizettem be,számlámról nem vonták le a zsét,de pókerszámlámon megjelent....+EV

torzon
Válasz torzon kommentjére
2011. okt. 24. 13:12

Van elég pénzük szóval beleférnek ezek a bakik,lelkiismeret furdalás nélkül zsebre kell vágni....;)

Steven67
2013. júl. 8. 21:04

Sziasztok!
Én az expekten játszom és már utaltam innen bankszámlára, de ezt a számlaszámot meg szeretném szüntetni és egy másik bankszámlára szeretnék ezentúl utalni. Szerintetek van-e erre lehetőség? Köszi szépen a segítséget!

NovaTerra
Válasz yodalino kommentjére
2013. júl. 8. 21:07

Szerintem van, de előtte az új számládról is be kell fizetni rá.

Steven67
Válasz NovaTerra kommentjére
2013. júl. 8. 21:12

Köszi ez aztán gyors válasz volt. Én a másik számláról sem fizettem be, egyszerűen csak freerollokból szereztem kezdőtőkét és a mai napig abból játszom. Most viszont muszáj lenne számlát váltanom.

vadallat
Válasz yodalino kommentjére
2013. júl. 8. 21:41

írj egy angol nyelvű emailt nekik

lecso10
Válasz vadallat kommentjére
2013. aug. 4. 20:58

A lottomilliomos munkanelkuli segelyen el mert eltűnt a kh bankban a penze...

A lott

Élő ügyfélszolgálat