kedves Sporttársak,
egyik oldalon hosszú levelezés és küzdelem után (1.cashout) sikerült a pénzügyön találnom vkit aki elutalta nekem az összeget mivel az oldalon nem működött ez a funkció rendesen. vhogy nem maradt azonban nyoma ennek a számlámon és most egy hónapra rá ÚJRA utaltak. mivel 5 hét köcsögösködés előzte meg az egész utalást a részükről meg amúgy is jobb helye van a pénznek nálam:-) szerintetek lehet h megtarthatom a lét? rájönnek? ha igen, visszakövetelhetik vmi módon v mostmár pénztártól való távozás után vagyunk? köszi bárkinek aki tud érdemben hszólni
Szerintem a megtartáshoz ne fűzz sok reményt.
ok,és milyen formában veszik vissza pénzt? mik az eszközeik?
Sztem nem veszik vissza,többször jártam már hasonlóan szerencsésen,és sose vettek vissza semmit...
kezdő pókeres voltam egy ongames teremben 100 dolláros bankrollal,egyszer csak megjelent 600dollár a semmiből a pókerszámlámon:D
több se kellett cashout azonnal:D jóvá is hagyták,másnap zárolták a számlámat,ami rajta maradt azt nullázták(100dollár) de amit jóváhagytak kifizetésnek megkaptam.szépen elnézést is kértek a kellemetlenségekért.
Cake-s terembe mikor először fizettem be,számlámról nem vonták le a zsét,de pókerszámlámon megjelent....+EV
Van elég pénzük szóval beleférnek ezek a bakik,lelkiismeret furdalás nélkül zsebre kell vágni....;)
Sziasztok!
Én az expekten játszom és már utaltam innen bankszámlára, de ezt a számlaszámot meg szeretném szüntetni és egy másik bankszámlára szeretnék ezentúl utalni. Szerintetek van-e erre lehetőség? Köszi szépen a segítséget!
Szerintem van, de előtte az új számládról is be kell fizetni rá.
Köszi ez aztán gyors válasz volt. Én a másik számláról sem fizettem be, egyszerűen csak freerollokból szereztem kezdőtőkét és a mai napig abból játszom. Most viszont muszáj lenne számlát váltanom.
írj egy angol nyelvű emailt nekik
A lottomilliomos munkanelkuli segelyen el mert eltűnt a kh bankban a penze...
A lott