Keresgéltem, Mannheinben nyílt már ilyen elvileg. Külföldiek is gond nélkül ott nyithatnak számlát szerinted?
Megnyílt az első iszlám bank Németországban
Kuveyt Türk Participation Bank
A muzulmán bankrendszer lehet a válság megoldása | Pénzügy | Világgazdaság Online
Kamatmentes övezet | Pénzvilág Magazin
Ahol tilos pénzből még több pénzt csinálni
Iszlám bank: vallásnak megfelelő megoldás, 1000 milliárd dolláros piac
Így működnek az iszlám bankok | Kiszámoló - egy blog a pénzügyekrôl
A muszlimok és a világ bankjai | lmv itt szó van a biztosításról is
Tudom nem mai cikkek, és mivel nem aktuális jelenleg itthonról muzulmán bankot találni, talán a közeljövőben érdemes lenne körülnézni merre nyílnak ezek. Én simán látok ebben a bankolási koncepcióban jövőt és stabilitást, hogy a megtakarításom ilyen bankban helyezzem el, lemondva a kamatokról (akár az ő pénznemükben, gondolom az övék nem is romlik olyan mértékben).
Én persze lelkes laikus vagyok, ezért érdekel nektek mi a véleményetek erről, nem akarok baromságokat terjeszteni.
Ciprus után bármi megtörténhet:confused: talán nem felesleges szófecsérlés erről gondolkodni.
Ciprus kapcsán az adósságválságról
Bankszámla váltás
Hi!
Nézegettem a számlámon a banki költségeket, és a pofám leszakadt (Otp). 7000 Ft átutalása bankon belül: 400 Ft. 5000 Ft felvétele a bank ATM-éből: 300 Ft. Pénz befizetése a bankfiókban szintén brutál %. A havi díj valami 50 Ft, de akkor is sokallom ezeket. Leginkább a pénz bankfiókban történő befizetését,h egyáltalán azért pénzt kérnek, hogy befizetek a saját számlámra.
Melyik banknál és milyen bankszámla csomagot ajánlanátok jelenleg havi 10-15 tranzakcióhoz ami pénz ki- befizetés és utalások vegyesen?
Jó támpont lehet a Kiszámoló blog kalkulátora.
Jó támpont lehet a Kiszámoló blog kalkulátora.
Hi!
Nézegettem a számlámon a banki költségeket, és a pofám leszakadt (Otp). 7000 Ft átutalása bankon belül: 400 Ft. 5000 Ft felvétele a bank ATM-éből: 300 Ft. Pénz befizetése a bankfiókban szintén brutál %. A havi díj valami 50 Ft, de akkor is sokallom ezeket. Leginkább a pénz bankfiókban történő befizetését,h egyáltalán azért pénzt kérnek, hogy befizetek a saját számlámra.
Melyik banknál és milyen bankszámla csomagot ajánlanátok jelenleg havi 10-15 tranzakcióhoz ami pénz ki- befizetés és utalások vegyesen?
Ha csak póker miatt akartok számlát nyitni, akkor a legjobb választás egy deviza számla, USD vagy EUR attól függően milyen devizát használ a terem. Rafi USD v. EUR számla díjmentes, VISA classic kártya 5532 Ft/év
Hi!
miért fizeted ki-be a pénzt főleg ilyen 5000ft tételekben? félsz hogy elhagyod vagy mi? :D