A bank burgenlandnak van magyar kontaktja, de kint nyitod a szlát. Hívd fel a honlapon megadott kontaktot és ő segít.
Sziasztok
Hát én irtam nekik de azt a választ kaptam vissza, hogy nem lehet náluk nyitni :(
Az itteni kontaktok telefonon szintén elegé elutasitoak voltak :(
Tudna esetleg segiteni valaki akinek konkrétan van is számlája, hogy merre probálkozzak ?
Lehet akár privátban is, nagyon köszönöm
Menj ki Ausztriába, én kb 2 hete nyitottam.
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy a Nickelsdorfi rafiban mennyi kp-t lehet kivenni bejelentés nélkül? Szóval, ha mondjuk holnap besétálok hozzájuk mennyit adnak oda?
Esetleg egy kontakt elérhetőséget tud valaki oda, ahol angolul vagy magyarul tudok velük értekezni, mert németül egyáltalán nem tudok.
szerk: jah és van valamiféle jelentési kötelezettésgük Mo felé x összeg felett?
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy a Nickelsdorfi rafiban mennyi kp-t lehet kivenni bejelentés nélkül? Szóval, ha mondjuk holnap besétálok hozzájuk mennyit adnak oda?
Esetleg egy kontakt elérhetőséget tud valaki oda, ahol angolul vagy magyarul tudok velük értekezni, mert németül egyáltalán nem tudok.
szerk: jah és van valamiféle jelentési kötelezettésgük Mo felé x összeg felett?
Akkor érdemesebb személyesen probálkozni, mint innen telefonon illetve emailbe ?
Ha igen akkor melyik várost célozzam meg ?
Esetleg egy bankot is tudnál mondani, hogy hol érdemes probálkozni ? :)
Köszi a választ
Sziasztok
Havi szinten milyen nagyságú összegtől érdemes komolyabban foglalkozni MB-n/hu számlán kívül más lehetőségekkel is?(egyáltalán érdemes-e?) És mik azok a lehetőségek amik szóbajöhetnek?(esetleg privátba is jöhet segítség ebben a témában)
köszi
Miért kell oszták bankszámla amúgy? Jelentési kötelezettségük van Mo fele 2010 óta nem?
Személyesen. Én Frauenkirchenben voltam, a Bank Burgenlandban. De bárhol jó ahol van. Rafiban viszont nem tudsz nyitni, mert ott csak akkor lehet ha van bejelentett osztrák munkahelyed.
Hát Eisenstadt -ban teljes sikertelenség :(
Rafiban a nyitáshoz nem kell osztrák munkahely de se itt, se a Bugenlandban nem szeretik ha pokeres számlákról érkeznek utalások, igy sajna esélytelen :(