Vannak olyan oldalak ahol kapsz 50 dollart ingyen, az 100 BI 0,50-es SNG-re...
Ha jól tudom már nem kapsz T$-t ha leiratkozol, csak ticketet amit kizárólag a daily dollárra használhatsz fel.
Vagy van olyan FR cg NL2 asztal FTP-n, ahol 0.80$ a teljes beülő. Legkisebb limitre az induláshoz 10-15 BI fullringen egy ABC-pókerrel simán elég. Viszont a piros gyorsabb :D
Hehe mennyi lehetőség van ,nem is gondoltam volna.
Amit Johnny mond, abszolút nem hülyeség, főleg mert a T$-t be se kell váltanod, sima sng beülőre is felhasználható. Léteznek még 10 cent rebuy satellitek is nagyobb versenyekre (22$) ezeken általában 50-60 fő indul és az első 3-4 ember fizet. Mondjuk 9 dollárból én 1 dolláros sng-ket is simán be mernék vállalni, a lényeg, hogy sokat kell tanulni mellette.
Na ez nem lesz építő jellegű...de szerintem mindegy mit tolsz, olyan szűk BR, hogy ha az elején runod van, akkor 3$ SnG-ken is runod van, meg 0,30$-os satin is...ha meg nincs, akkor simán elmehet.
legkisebb FLHE jó ötlet lehet, ha ismered a fix limites holdemet. Ha nem játszottál sok ilyet/ olvastál cikkeket/videózás, akkor is nyerhetsz ilyen szinten még talán, de azért eléggé más mint az nlhe.
Esetleg NL2 shallow 80centes bi-vel (de akkor előtte nem árt átnézni 1-2 cikket SS játékról).
Meg persze a 30 centes daily$ sati is megoldás lehet(bár még picit régebben én is tickettet kaptam T$ helyett...de akkor úgy tűnik visszaálltak T$-ra)
Egyik sem életbiztosítás:D
GL, remélem összejön az elején az upswing, és sikerül BR-t építeni.
ui.: amúgy én azt javasolnám, hogy melózz nyáron (ha még diák vagy, ha nem, akkor próbálj a fizetésedből összespórolni 1 kis pénzt), tegyél félre, és tolj fel 200$-t egy szimpatikus terembe, ha komolyan gondolod a pókert. Meló mellett meg kezdj el videózni, meg elolvasni minden cg-vel kapcsolatos anyagot (FR vagy SH, attól függ melyik szimpatikusabb). 200$ NL2-re simán jó BR. Aztán ha lement 50-80K hand,és nyerő vagy NL2-őn, akkor jöhet NL5, és így tovább (magasabb szinteken azért nem árt nagyobb minta, mondjuk NL50-től kezdve 100-150K hand az adott limitről).
Az akadémián van olyan promó, hogy különböző termekbe ha innen regelsz, akkor kijátszhatsz szoftvert bizonyos pont után. HM-et érdemes így megszerezni. Ha full ringen játszol, és sok asztalon tervezed egy idő után, akkor a tableninja is hasznos lehet. Ha SnG-zni akarsz inkább, akkor pedig a HM-table ninja-Sit'n'Go Wizard kombó jön nagyon jól.
GL
sztem regelj valahova ahol adnak 50$ no depo bonuszt aztán onnan kezd, az NL2 FR CG-t
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszokat, Holdenpernek külön köszönöm a hosszú igényes választ, tetszik a gondolatmenet. Félreteszek egy kis pénzt...:)
Meló mellett...