Ollie
2012. szept. 18. 21:50

Bankroll VS Coach

Sziasztok!

Jelenleg összegrindoltam magamnak ap. 300$-t, MTT-ket játszanék, az lenne a kérdésem, hogy szerintetek megérné-e coachra költeni a felét, mert ugye 50$/óra alatt nem nagyon van MTT coach... Tudom, hogy mindenképp +EV lenne, de akkor vissza kéne térnem SNG-kre főleg, aminél annyira nem hinném, hogy tudnám kamatoztatni a szerzett tudást...
Vélemények? Építsem a BR-om, vagy jobban megéri most coachra költeni és úgy folytatni tovább a játékot?

titcar
Válasz Ollie kommentjére
2012. szept. 18. 22:09

inkább nézz meg 1 adag videot, ha nem tudod megokosítani, akkor is megvan 50$-ból.

fibrillo
Válasz Ollie kommentjére
2012. szept. 18. 22:15

Nem tudom mit terveztél játszani, de 2-3$-nál magassabb fo., és 1 rebuy-on kívül mással nem nagyon kezdenék (lehet ez is magas, bár ilyen téten a relatív variancia is alacsonyabb). Szerintem erre a szintre bőven elég lenne néhány kistétes MTT videóval kezdened, és az azokban szereplő concept-eket gyakorolni. Sok sikert!

fibrillo
Válasz Ollie kommentjére
2012. szept. 18. 22:16

na, titcar közben meg is előzött...

Ollie
Válasz Ollie kommentjére
2012. szept. 18. 22:30

köszi, megfogadom

<˙|||><
Válasz Ollie kommentjére
2012. szept. 23. 10:54

leggopoker vagy dc.

Wasserstein
Válasz Ollie kommentjére
2012. szept. 23. 11:42

Mikró limitre videó + fórumozás bőven elég

vadallat
Válasz Ollie kommentjére
2012. szept. 23. 12:04

szerintem ezt a szintet nem szabad túl-levelingezni, tanuld meg az alapokat (de szó szerint mindent), és akkor nem kell coach. tele van a net irodalommal. +videó + fórum. és inkább játssz a teljes 300$-ral, hidd el, jobb ha nagyobb a br.

Élő ügyfélszolgálat