Üdv!
Kb 2 hónapja váltottam oldalt, pontosabban a póker hálózat maradt de másik termet mivel kaptam jó ajánlatot és azóta totálisan bukok, egyszerűen szinte semmi sem müködik. nl20-on tolom és eddig ebből éltem, de most jócskán felére csökkent a br -em. A játékom sztem a régi de minden flipet és 80-20-akat bukok pedig volt hogy ezen a téten +1k-t is termeltem, szóval nem egy extra, de azért nyerő játékos voltam. De az útóbbi 2 hónapban totál elbizonytalandotam és szinte az összes sessiönöm minuszos, mindennap tolom de az EV csak távoldoik tőlem...
Mi tévő legyek?
Üdv!
Kb 2 hónapja váltottam oldalt, pontosabban a póker hálózat maradt de másik termet mivel kaptam jó ajánlatot és azóta totálisan bukok, egyszerűen szinte semmi sem müködik. nl20-on tolom és eddig ebből éltem, de most jócskán felére csökkent a br -em. A játékom sztem a régi de minden flipet és 80-20-akat bukok pedig volt hogy ezen a téten +1k-t is termeltem, szóval nem egy extra, de azért nyerő játékos voltam. De az útóbbi 2 hónapban totál elbizonytalandotam és szinte az összes sessiönöm minuszos, mindennap tolom de az EV csak távoldoik tőlem...
Mi tévő legyek?
Nem sirni akarok,csak kiirom magamból hátha változik valami.
Szóval ugy ahogy van hányok az egésztöl,amit ellehet bukni azt el is bukom,
Febr- márc.-ba 75k hand alatt 20beülövel Ev alatt.
Kb olyan mintha ,semmi értelme nem lenne annak,hogy odafigyelek,foglalkozok vele,elemzek,folyamatosan tulhuznak,lemákolnak,néha ugy érzem semmi értelme az egésznek.
Most kezdem felfogni,hogy minden downswingnél van nagyobb.
Jobb topikot nem találtam...
Sport Géza - Tenisz - Nem idegbetegség, hanem a győzelem kellékei