lino5 Poker Player Statistical Analysis at Full Tilt Poker - $3/$6 NL Hold'em (6 max)
lino5 is looser than 34.6% of the population at $3/$6 NL Hold'em (6 max).
Azért ez messze van az igen laza stílustól. Kb 25% vpip lehet. És mellé nagyon passzív. Persze ez nem baj, működik.
a több limiten való játékot nem tudom hogy hoztad fel, de az igaz, hogy sose árt otthonosan mozogni 400-1000 limitek közt.
azt nem értem, hogy mire akarsz kilyukadni, a második bekezdésednek semmi értelme, midstakes-re még a nitebb br is elfogadott..
https://poker-akademia.com/poker_akademia_videok/poker_versenyek/budapest_poker_open_2008/foverseny_1b_nap/bpo_2008_1b_nap_somodi_balazs/ itt van nektek BRM-t:D élőben az ilyenek rendszeresek.egyszer láttam két srácot egy 200/500 asztalnál hogy összedobtak 20k forintot és az egyikük játszott. Amikor felállt majdnem 300at vitt haza. Iskola táskával jött még haza se ment:D
-itt az akadémián mindenki annyira végleetes: ÉN nl50-es playa vagyok, megvan xy br holnap fellépek nl100-ra, stb.stb.
5-6max-ról vagy HU-ról beszéltek amúgy?
shorthanded
és te ennek melyik részét nem érted?
miért játszon pl nl25-on ha nl10-re csak 28BI-je van?
ha meglesz a br-je egyel magasabb limitre, akkor fellép.
hol itt a gond?
Baromira nem figyelsz :( : 40-60 / 20-30-at írtam. Abszolúte tapasztalat, hogy sokkal könnyebb úgy szintet lépni, hogy szinte nem is lépsz szintet, mert már van rutinod az új limiten. Illetve, a legelső shootolásnál is bármikor visszamenekülhetsz lejjebb, s nincs benned, hogy én már pedig ma xy playa vagyok mától.
oks, nem szóltam
ui: ha sok szabadidőm lesz egy ilyet lehet megpróbálok, kíváncsi vagyok hogy mit lehet/tudok egy ilyenből elérni
Hogy állsz, mesélsz majd róla, esetleg handek? Köszi és gl!
Hogy állsz, mesélsz majd róla, esetleg handek? Köszi és gl!