Kinek mennyi a havi szinten megnyert BIn mennyiség amivel elégedett?
Arra lennék kíváncsi, hogy regek vagy hobbi pókeresek milyen havi BI mennyiség amire azt mondod, hogy normál azaz állatába átlagosan ennyi BI amit össze szokott szedni.
Tudom függ a limittől teremtől meg lejátszott handtöl. De összességéébe mégis mennyi az amennyitől elégedetten nyugtázzátok a hónapot.
Előre is Köszi a válaszokat.
Hát ha NL2 játszanék akkor 1000-el már elégedett lennék.Ha meglesz a roll NL 1000-re akkor 3 is elég. :D
sztem 20-30 BI +bónusz ill. rakeback
Ugyebár 5BB/100 az 1BI/1000 hand, szóval úgy 20BI jó lenne havonta (a játékmennyiséggel elégedett lennék).
Minél több :))
Értem, olyan 20BI az egy normál mennyiség.
A havi 20BI-nel én elégedett lennék hosszú távon.
De még fontosabb a bb/100, ha sikerülne stabilan 10-et hozni az nagyon zsír lenne :)
teljesen limitfüggő, lowstakes-en 30-40, midstake-sen 20-25 között már teljesen jó sztem...
10-12 BB/100 NL10-en, napi 1.000 hand, havi 20 beülő. Kijön belőle egy olcsó külföldi nyaralás, karácsonyi ajándékok, balaton sound. Természetesen a cél magasabb szint. Minden ember más, de nekem itt kezdődik a minimum, így már megéri vele foglalkozni. (Éves szinten majdnem fél millió Ft, és röhej, hogy milyen kis erőfeszítéssel hozható.)
Ugyebár 5BB/100 az 1BI/1000 hand, szóval úgy 20BI jó lenne havonta (a játékmennyiséggel elégedett lennék).