Póker Fórum Archívum > Bankroll management > Variancia, ingadozás

1MILLION
Válasz PartyPonty kommentjére
2012. jún. 18. 0:07

NL50 6max-ra mekkora bankrollt ajánlanátok? Én azt terveztem 65buyin (3250$) elérésénél lépnék fel erre a szintre 6 asztalos játék mellett. Mekkora downswingek lehetségesek? Nyilván attól is függ milyen aggresszív az illető de ugy kb.. :)

ev++ Poker Tools :: Poker Variance Simulator

1MILLION
Válasz yodalino kommentjére
2012. jún. 18. 0:08

20bi swing már eléggé durva és viszonylag ritka pl
hajrá!

ez hulyeseg, nezd meg az elozo postomat

PartyPonty
Válasz 1MILLION kommentjére
2012. jún. 19. 0:45

köszi hasznos volt a link!

vadallat
Válasz darklol kommentjére
2012. szept. 15. 17:38

ez az EV szimulátor jóféle dolog :) THX :D

Baliyy
Válasz vadallat kommentjére
2023. máj. 15. 18:11

Sziasztok!

Hogy lehet profi szinten átvészelni a break even/downswinges időszakokat nl50+zoom? Mert ha valaki veri a limitet 3-5bb/100-al, annak is több 100 000-es "kellemetlen" időszakai lehetnek. Nem tudom mennyi a rakeback ezeken a limiteken. Szóval ilyenkor mi van ha 1-1,5 évig rosszul adja?

novy
Válasz Baliyy kommentjére
2023. máj. 15. 21:34

Ez eleg osszetett kerdes es szerintem nincs ra univerzalisan jo valasz. NL50 mar nagyjabol az a limit, ahol egyeduli beveteli forras lehet a poker, igy ez sokat szamit, hogy valojaban a penz hianyzik vagy a sikerelmeny es onbizalom.

En azt javasolnam h folytasd ugyanugy, de megis maskepp. Ne jatssz tobbet, de kevesebbet sem! Sokan ilyenkor a mennyisegbe menekulnek, de szerintem probalj tobbet elemezni. Ha 3bb koruli winrated van, akkor egy eves mintan mar kizart a negativ winnings, foleg gyors pokeren, ahol tobb handet tudsz lejatszani.

Egy erdekes gondolat szerint a downswing hatarozza meg leginkabb az overall winrate-t, tehat valojaban sokkal fontosabb h ilyenkor milyen donteseket hozol, mint upswing idejen. Ha kizokkensz vagy tiltre kerulsz oriasi elonyt adsz az ellenfeleknek, ezen kell dolgozni a leginkabb!

Ha nem csak a pokerben, hanem a maganeletben is nehez idoszakod van, akkor sokkal konnyebben jon a tilt is, lehet eszre sem veszed, hogy egobol vagy erzelembol jatszol meg egy handet.

Ha picit jobban kifejted, hogy mi okoz nehezseget, akkor probalok meg tanacsokat adni, GL!

Élő ügyfélszolgálat