nevetséges az egész "vita". ahogy már többen leírták, nekem eszemben sem jutna idegeneket bármilyen téten stakelni, és "stakeltetni" sem magam. az esetek legnagyobb részében marhaság, főleg mo-on, ahol sokszor 20-30 évi ismeretség után is gátlástalanul átbasszák az embert, nemhogy teljesen ismeretlenül.
nevetséges az egész "vita". ahogy már többen leírták, nekem eszemben sem jutna idegeneket bármilyen téten stakelni, és "stakeltetni" sem magam. az esetek legnagyobb részében marhaság, főleg mo-on, ahol sokszor 20-30 évi ismeretség után is gátlástalanul átbasszák az embert, nemhogy teljesen ismeretlenül.
Ha már előkerült ez a téma:
Én "High_TT"-nek (500+ hozzászólás) adtam kölcsön két hónapja 28$-t, azóta mély hallgatás..
Szerencsére nem veszélyezteti az összeg a bankrollomat, csak azért írom le hogy mindenki tudja kinek nem szabad adni. Úgy tűnik jó néhány tag van itt az akadémián aki, bár régóta tagja a közösségnek - mondjuk ki - csak lopni jár ide és átverni jóhiszemű/segítőkész fórumtársait.
hehe sztekkeljetek.
olvasva a topicot,ha nem a stackelöt b@sszak át,akkor maga a stackelö akar téged lehuzni.
nekem legalabbis ez jott le..
@montana
ha ez igaz amit te irsz,akkor 1ft-ot se kuldenek neki a tovabbiakban.
na de,hogy gus helyeben,belenyugodnek,hogy ugrott a lé és nem adnek tovabbiakban senkinek..
stackelö akar téged lehuzni.
hehe sztekkeljetek.
olvasva a topicot,ha nem a stackelöt b@sszak át,akkor maga a stackelö akar téged lehuzni.
@montana
ha ez igaz amit te irsz,akkor 1ft-ot se kuldenek neki a tovabbiakban.
na de,hogy gus helyeben,belenyugodnek,hogy ugrott a lé és nem adnek tovabbiakban senkinek..
elég érdekesen értelmezed a hozzászólásokat
Szóval leírod hogy tartozok neked 60$-ral, de azt nem mondod hogy termeltem neked 130$ tiszta profitot amit át is küldtem!
abbol vontam ezt le,hogy az eggyik fél azt irta,tartozol még 60 al a masik meg azt,hogy "te" kérsz még 60 at a reszesedesböl.
igy mar erted miert irtam.
Meg nem értem a srác hozzáállását. Az elmondása szerint 130 körüli dodót már utalt Gus részére ezt megelőzően. Ami azt jelenti, hogy ha 50-50%-ban egyeztek meg,akkor azt a 130 dodót ő is megkereste magának más pénzéből,akkor mért volt arra szükség, hogy néhány 10 dodó eljátszása miatt felrúgja a megállapodást és elessen a további együttműködéstől.
Ez a tipikus magyar hozzáállás, hogy csak az orrunkig látunk.