Póker Fórum Archívum > Piactér > jatekosokat keresek szponzoralni/stake

rshrhx
Válasz gzp74 kommentjére
2010. júl. 6. 17:53

Ezzel én is lezárom a részemröl a dolgot. Elnézést kérek mindenkitöl, ha túl erösen fogalmaztam valakivel szemben. De mivel én is elég komolyan érintett vagyok a stackelés dolgokkal kapcsolatban, ezért eléggé a szivemre vettem, hogy ilyenek megtörténnek. Megyek is inkább játszani, mert a backeremnek és magamnak is tartozok annyi felelöséggel , hogy a vállalt 10K darab sng-t lenyomjam és felelöséggel kezeljem az idönként akár több ezer $-t, amiröl bármelyik pillanatban centre el tudnék syámolni, ha éppen arra lenne szükség. Lehet, hogy ez neked furcsa Tony, de nekem alap.

GL Mindekinek

+1
Ez szerintem minden normális stakernél, és horsenél így kell hogy működjön.

malacka001
Válasz rshrhx kommentjére
2010. júl. 6. 17:54

+1 Z

Admin
Válasz gzp74 kommentjére
2010. júl. 6. 18:07

Tony, ígérete szerint remélhetőleg minél hamarabb, visszafizeti a tartozását Gusnak. A topikot zároljuk, de tervezzük frissíteni a fejleményekkel.

Gondolkodunk, hogyan lehetne életképesen megvalósítani és szervezett formába önteni a staking témát magyar nyelven. Nem egyszerű. Konstruktív ötleteket továbbra is a Staking - ötletek, javaslatok topikba várjuk.

KillBill100
Válasz Admin kommentjére
2010. aug. 11. 8:49

szia,Gus.
nekem segithetnél akár.
vagy bárki más !?
starson jatszom.jelenlegi rollom 230$,ehez kelenne 600$,hogy biztonsagossan jatszhassak 5$ limiten.
mert igy attol tartok az életbe nem jutok fel oda és a 3$limiten,meg inkabb átugornám,a fee miatt.(vagyis feljutok odabiztos,de nagyon lassan)
játékom 18 27fös sng.ettöl nem is térnék el.
a tervem,hogy egy kicsit rendszerezzem a játékomat.napi 6óra játék.2x3.4-6 asztalon.
nagyon komolyan gondolom az egeszet!
ami elég nagy erösségem lett ,az a tilt kezelése(miutan sikerült megertenem a swing dolgot)
2 honapja fizettem be 70$.
Kpfeltlts.hu - korltlan ingyen trhely kpeidnek, regisztrci nlkl

hasznalok HM manager és tableninja.

tovabbi részleteket pm-be!

reirreT
Válasz KillBill100 kommentjére
2010. aug. 12. 0:30

Hm, mikor nyilt ki ez a topik? :)

KillBill100
Válasz reirreT kommentjére
2010. aug. 12. 8:45

nem tudom.
nyitva volt.

Karcsi87
2010. aug. 12. 11:14

KillBill100 rendes gyerek, csak hát valamiért ő is micron ragadt , pedig nagyon igyekszik :)

KillBill100
Válasz Karcsi87 kommentjére
2010. aug. 12. 11:29

KillBill100 rendes gyerek, csak hát valamiért ő is micron ragadt , pedig nagyon igyekszik :)

köszi,bele is pirultam.
ezt is elfogom érni,mert nagyon igyekszem,
csak éppen nem szeretném ha 90éves lennék addigra:)
a legjobb megoldas az lenne ha sajat lovét fizetnék be.na de..

paulbig
2010. aug. 12. 11:37

Olvasgasd a blogokat, legtöbbünk NL2-NL5-ön kezdte, úgy mint én is :)

LifeNitz
Válasz Gus kommentjére
2010. aug. 17. 14:34

Hello Gus!

Ha esetleg áll még ez a stakelés dolog nálad szeretnék jelentkezni.
Pokerstarson játszom CG fullringet csak fast asztalon 24 asztalt naponta kb 5-6 órát (volt mikor játszottam 11órát egy huzamban) szeretem a shortstack játékot 50BB.

Élő ügyfélszolgálat