Póker Fórum Archívum > Bónuszok, rakeback és rake racek > BestPoker $2000 rake race - szeptember 9-30.

rogan99
Válasz harrincourt kommentjére
2008. szept. 12. 12:46

Nálam is ugyanez a helyzet. Tegnap beszéltem a supportal és mára igérték a megoldást. Hát eddig még nem jött össze nekik.

krumpli
Válasz rogan99 kommentjére
2008. szept. 12. 12:47

Nálam is ugyanez a helyzet. Tegnap beszéltem a supportal és mára igérték a megoldást. Hát eddig még nem jött össze nekik.

elég dühitő, mert a hétvégén például nem fogok ráérni...

(ilyenkor mi a franc van, miért zárják be, talán valami csalás miatt, s azt vizsgálják?)

rogan99
Válasz krumpli kommentjére
2008. szept. 12. 12:59

Szerintem egyszerűen összeomlott a rendszer valami miatt(ok lényegtelen), és az adott pillanatban asztalokon lévő pénzről hirtelen nem tudják kihez tartozik.
Gondolom most ezerrel bújják a mentéseket, hogy visszakeressék kinek mennyit kell visszaadni. Mivel elég sok játékost érint a dolog elhúzódik.

krumpli
2008. szept. 12. 13:06

Szerintem egyszerűen összeomlott a rendszer valami miatt(ok lényegtelen), és az adott pillanatban asztalokon lévő pénzről hirtelen nem tudják kihez tartozik.
Gondolom most ezerrel bújják a mentéseket, hogy visszakeressék kinek mennyit kell visszaadni. Mivel elég sok játékost érint a dolog elhúzódik.

nem hinném, a hand historyt szerintem most is vissza tudjuk nézni, akár mi is...

rogan99
2008. szept. 12. 15:56

Nekem például hiányzik pár hand az összeomlást megelőzően. Közte egy félbeülős nyerő hand is. Szóval nemtom.

Frissítés mikor lesz? Kíváncsi vagyok hányan előznek meg a mizéria alatt...

rogan99
2008. szept. 12. 19:16

Tüzijáték, ujjongás!
Az előbb visszakaptam a pénzemet, leszámítva a fél beülőt amit a crash alatt nyertem.

krumpli
2008. szept. 12. 19:27

Tüzijáték, ujjongás!
Az előbb visszakaptam a pénzemet, leszámítva a fél beülőt amit a crash alatt nyertem.

bazz, akkor lehet, nekem is hiányzik... meg is nézem....

krumpli
2008. szept. 12. 19:31

bazz, akkor lehet, nekem is hiányzik... meg is nézem....

bizony, pont mikor másfél óra után volt egy komolyabb nyerő hand-em.....

Admin
Válasz Admin kommentjére
2008. szept. 12. 22:21

Aktuális állás frissítve az első hozzászólásban

KicsiShane
Válasz Admin kommentjére
2008. szept. 13. 14:37

A racebe ugye beleszámít a SNG és MTT fee is, nemcsak a cash game rake?!

Élő ügyfélszolgálat