Póker Fórum Archívum > Bónuszok, rakeback és rake racek > Betfair $5.000 cash race - december 1-31.

Admin
Válasz Admin kommentjére
2011. dec. 16. 17:32

Aktuális állás az első hozzászólásban frissítve.

Admin
Válasz Admin kommentjére
2011. dec. 19. 18:18

Admin
Válasz Admin kommentjére
2011. dec. 21. 17:27

arcsen
Válasz Admin kommentjére
2011. dec. 21. 20:38

Hogy működik a számítás itt?

Vmennyi eltérés lehet, de nekem a Hold'em manager közel négyszer annyi rake-t ír, mint amennyi a listában szerepel a nevem mellett.

Admin
Válasz arcsen kommentjére
2011. dec. 21. 21:26

Hogy működik a számítás itt?

Vmennyi eltérés lehet, de nekem a Hold'em manager közel négyszer annyi rake-t ír, mint amennyi a listában szerepel a nevem mellett.

A fenti listában Betfair pontok szerepelnek. A raket az új Betfair pontszámítás bevezetése óta úgy lehet megkapni, hogy a pontokat osztjuk 3,6-tal.

arcsen
Válasz Admin kommentjére
2011. dec. 22. 17:45

A fenti listában Betfair pontok szerepelnek. A raket az új Betfair pontszámítás bevezetése óta úgy lehet megkapni, hogy a pontokat osztjuk 3,6-tal.

Azt tudom, de az összehasonlító táblázatban rake is szerepel. Ekkora eltérés előfordulhat?

Admin
Válasz arcsen kommentjére
2011. dec. 22. 17:57

Azt tudom, de az összehasonlító táblázatban rake is szerepel. Ekkora eltérés előfordulhat?

A teremtől kapott statisztikákban többször tapasztaltunk már ilyen eltérést. Ez azért fordulhat elő, mert néha a pontok frissítve vannak, de a rake adatok frissítése elvan maradva.

arcsen
Válasz Admin kommentjére
2011. dec. 22. 18:26

Így értem, köszi!

Admin
Válasz Admin kommentjére
2011. dec. 23. 16:30

Admin
Válasz Admin kommentjére
2011. dec. 28. 17:51

Élő ügyfélszolgálat