Végeredmény az első hozzászólásban frissítve.
hello! mikor szoktak megérkezni a race kifizetések? hányadikáig?
hello! mikor szoktak megérkezni a race kifizetések? hányadikáig?
Pontosat mi sem tudunk mondani, de aggodalomra semmi ok. A Betfriends egy nagyon megbízható partner, biztosak vagyunk benne, hogy hamarosan folyósítják a nyereményeket!
bízom benne én is, mert máskülönben eszembe nem jutott volna regelni ipoker-re, ha nincsenek a race-ek. képtelenség bevételt produkálni, vagy akár csak egy nullás játékot is ezen a hálózaton. :(
bízom benne én is, mert máskülönben eszembe nem jutott volna regelni ipoker-re, ha nincsenek a race-ek. képtelenség bevételt produkálni, vagy akár csak egy nullás játékot is ezen a hálózaton. :(
Nekem egy olyan kérdésem lenne Adminok, hogy ebben a hónapban várható következő race?
Nekem egy olyan kérdésem lenne Adminok, hogy ebben a hónapban várható következő race?
jelentem a központi race-pénz megérkezett és megirták, hogy az akadémiás is még ma rajta lesz a számlámon. tényleg korrekt banda. kivételnél sem akadékoskodnak, 24 órán belül MB-n van a pénz.
kissé elhamarkodott kijelentés volt. :p még mindig nincs rajta a számlámon az akadémiás race-pénz