Aktuális állás az első hozzászólásban frissítve.
A végeredmény az első hozzászólásban. Gratulálunk a nyerteseknek!
Már elnézést, de a 2. és 3. helyezettek (akik külföldiek), hogyan csöppentek oda? Rajta se voltak a listán Aug. 31. éjfélkor.
Én is kíváncsi lennék rá, hogyan sikerült feljönniük a 2. 3. helyekre.
Főleg így:
Remélem ez csak valami vicc, hogy ide fel lettek tolva.
sharkscopeot is nézd meg, 20 dolcsis sngket tol
ez nagyon brutál!! aug 31. 16:28 és 21:08 között 250 játékot tolt le (blacksea81)! legtöbb 20 dolcsis, van néhány 30-as meccs is, hu, 10 fős, a headsupok azok azok amik első leosztásban all in.
szerk: r1gastyle dettó!
Idézet a Bettson oldaláról:
"Playing a $20+2 tournament, will give you 5 x $2 = 10 player points"
blacksea81 játszott 1566-ot, ami 15.660 pont. Ezenfelül 9 USD rakelt cash gamen, ami 9x4= 36 pont.
15.660+36 = 15.696 pontja kell legyen, max egy párszázzal több ha 30-asokat is játszott, de neki 16k fölött van.
Mindez lényegtelen, hiszen a probléma az, hogy nem voltak fennt a listán egyáltalán, ezzel félreinformálva a többi játékost jelenlegi pozíciójával kapcsolatban.
Idézet a Bettson oldaláról:
"Playing a $20+2 tournament, will give you 5 x $2 = 10 player points"
blacksea81 játszott 1566-ot, ami 15.660 pont. Ezenfelül 9 USD rakelt cash gamen, ami 9x4= 36 pont.
15.660+36 = 15.696 pontja kell legyen, max egy párszázzal több ha 30-asokat is játszott, de neki 16k fölött van.
Mindez lényegtelen, hiszen a probléma az, hogy nem voltak fennt a listán egyáltalán, ezzel félreinformálva a többi játékost jelenlegi pozíciójával kapcsolatban.
Már elnézést, de a 2. és 3. helyezettek (akik külföldiek), hogyan csöppentek oda? Rajta se voltak a listán Aug. 31. éjfélkor.
Akkor azt elnéztem, hogy egyáltalán ne szerepeltek volna a listán, csak nem emlékeztem.
A lényeg, hogy abban biztos vagyok hogy éjfél után sem voltak ott a Bettson saját listáján.