Póker Fórum Archívum > Bónuszok, rakeback és rake racek > Betsson exkluzív $5000 cash race - 2011 március 1-31.

Brader
Válasz mcmester kommentjére
2011. márc. 19. 2:28

Sidebet a 2. helyre? :) Valaki? Én a magam részéről Hajnalkát választanám! :D

Ha kedvező ajánlatot löksz rámegyek a 2. helyre!

mcmester
Válasz Brader kommentjére
2011. márc. 19. 19:40

Ha kedvező ajánlatot löksz rámegyek a 2. helyre!

Uhh! Nem challengre gondoltam... Nem hiszem, hogy az az $50, amit sidebetként "löknék" nagy ösztönzés lenne. Ennek ellenére, ha ez neked megfelel, lehet róla szó, de csak PS transzferrel. Egyébként ki is vagy te a listán?

Brader
Válasz mcmester kommentjére
2011. márc. 19. 20:06

Uhh! Nem challengre gondoltam... Nem hiszem, hogy az az $50, amit sidebetként "löknék" nagy ösztönzés lenne. Ennek ellenére, ha ez neked megfelel, lehet róla szó, de csak PS transzferrel. Egyébként ki is vagy te a listán?

Jelenleg 3. helyen vagyok Hajnalka mögött és sajna kipörgött a FD bonusz de ha felteszünk 1 nagyobb összeget meglesz a motíváció a 2. helyre ;)
Jelenleg csak annyi motívál hogy 850$al EV alatt vagyok 30$ átlagbuyinnel amit jól lenne ha nem is teljesen de 1 picit azért visszahozni...

mcmester
Válasz Brader kommentjére
2011. márc. 19. 20:15

Jelenleg 3. helyen vagyok Hajnalka mögött és sajna kipörgött a FD bonusz de ha felteszünk 1 nagyobb összeget meglesz a motíváció a 2. helyre ;)
Jelenleg csak annyi motívál hogy 850$al EV alatt vagyok 30$ átlagbuyinnel amit jól lenne ha nem is teljesen de 1 picit azért visszahozni...

Nem elég nagy motiváció az a +$300? :) Én $50-nál többet nem szánok erre a poénra. Egyébként kisbabámé lesz a második hely, amennyiben a tájföldi nagy züllésben marad ideje pókerezni is. :D

Admin
Válasz Admin kommentjére
2011. márc. 22. 18:08

Aktuális állás az első hozzászólásban frissítve.

Admin
Válasz Admin kommentjére
2011. márc. 23. 18:44

Admin
Válasz Admin kommentjére
2011. márc. 25. 18:27

Admin
Válasz Admin kommentjére
2011. márc. 28. 18:17

Admin
Válasz Admin kommentjére
2011. márc. 30. 17:17

Macika18
Válasz Karcsibohoc kommentjére
2011. ápr. 1. 9:41

dj_Polis

tudja vki ki az a dj_Polis?

Élő ügyfélszolgálat