Póker Fórum Archívum > Bónuszok, rakeback és rake racek > Chocolate Poker BPO beülő race - augusztus - november

marseille
Válasz Admin kommentjére
2009. szept. 7. 10:50

BPO race

Aktuális állás az első állásban frissítve.

Sziasztok!

Tudnátok frissíteni az állást.

Előre is köszönöm

Admin
Válasz Admin kommentjére
2009. szept. 7. 20:14

Aktuális állás az első hozzászólásban frissítve.

jatekos22
Válasz Admin kommentjére
2009. szept. 9. 8:05

Helló!

Nem tudod véletlenül a választ az előző kérdésemre?

Meg lenne egy másik is, a héten már két regisztrációs levelet is küldtem erre a promócióra de egyikre sem érkezett válasz, elképzelhető hogy nem kaptátok meg? Ha így van, akkor a tegnap szerzett pontjaim sem számítanak bele?

Admin
Válasz jatekos22 kommentjére
2009. szept. 9. 9:22

Helló!

Nem tudod véletlenül a választ az előző kérdésemre?

Meg lenne egy másik is, a héten már két regisztrációs levelet is küldtem erre a promócióra de egyikre sem érkezett válasz, elképzelhető hogy nem kaptátok meg? Ha így van, akkor a tegnap szerzett pontjaim sem számítanak bele?

5000 pont a minimum, innentől az elszámolás 1000 pontjával történik. Tehát annyi zsetont kapsz amennyi pontot szerzel de minimum kell 5000.

A BPO jelentkezésed megkaptuk és tovább küldtük a promóció szervezőjének, azonban csak akkor igazoljuk neked vissza ha mi is megkaptuk a pozítiv visszajelzést. Játszál nyugodtan a pontjaid visszamenőleg is számítanak.

Admin
Válasz Admin kommentjére
2009. szept. 14. 17:30

Admin
Válasz Admin kommentjére
2009. szept. 18. 15:17

jatekos22
Válasz Admin kommentjére
2009. okt. 4. 13:44

Helló!

Tudja valaki, hogy mi van ezzel a promócióval? Szeptember 17 óta nem frissítették a tabellát, és most az oldal sem érhető el. Lehet, hogy az ígért 10 BPO beülőből nem lesz semmi?

Admin
Válasz Admin kommentjére
2009. okt. 5. 16:03

Admin
Válasz Admin kommentjére
2009. okt. 6. 9:33

Polacheck
Válasz Admin kommentjére
2009. okt. 6. 9:39

Utana tudtok nezni, hogy itt miert nem szerepelek? Az 5k pontot meg hetvegen tulleptem.

Élő ügyfélszolgálat