Aktuális állás az első hozzászólásban frissítve.
A jackpot miatt van ott ekkora összeg. Fogalmam sincs a háttérmunkáról de időközben megoldódni látszanak a gondok!
Mi lett a cashout vége? Megkaptad a pénzed?
Másnak nem volt ilyen gondja? Biztonságos a terem, kifizetés szempontjából?
nem lehet megoldani, hogy rendszeresebben frissítsék az állást? Így hónap végére pláne. És mondjuk nem ártana tudnom,h hol állok,h ugy osszam be az időm és játszak. 1 hete nem volt frissítés. Gondolom már lecsusztam és 2 órában aligha tudnék világot váltani.
Tényleg nagyon kellemetlen így a végjáték!
De ha nem tudod hagyan állsz, akkor többet játszol, tehát több raket termelsz. :)
jo de játszom 4 teremben is... csak azért nem fogok csokin játszani ha látom,h az előttem lévő 50%ra van. De igy nem tudom mögöttem,h áll a helyzet. Igy nem tudom beosztani,h mikor hol. Legalább igy a végén lehetne sűrűbben frissiteni. Bár tudom,h ebbe maga a terem is benne van.
Szertintem ez csak a termen múlik! Pont ez a lényeg hogy bizonytalanságban legyünk és többet játsszunk. Így nehéz taktikázni.
Szertintem ez csak a termen múlik! Pont ez a lényeg hogy bizonytalanságban legyünk és többet játsszunk. Így nehéz taktikázni.
ez jogos... de eddig nagyjábol a honap végén mindig frissitettek pár nappal előtte. Na mindegy majd kiderül
Azért szerintem ilyen rb% mellett 1 rossz szavunk sem lehet a teremre!