Póker Fórum Archívum > Bónuszok, rakeback és rake racek > Chocolate Poker exkluzív $15.000 rake race - 2011. június 1-30.

reelbigfish
Válasz Mohgab kommentjére
2012. jan. 3. 16:50

Tényleg történjen már valami. Legalább az első havi elmaradást üssétek át rajtuk, hogy lássuk, elkezdődött, ahogy a cashnél is szakaszosan ment.

mocsab
Válasz reelbigfish kommentjére
2012. jan. 4. 20:57

támogatom

joco11111
Válasz mocsab kommentjére
2012. jan. 5. 14:07

Sajnos én már lemondtam a race pénzekről. Ha ki akarták volna fizetni már megtették volna. :(

danfiu
Válasz joco11111 kommentjére
2012. jan. 5. 14:37

Sajnos én már lemondtam a race pénzekről. Ha ki akarták volna fizetni már megtették volna. :(

+1 Tajekoztatast a nepnek!

reelbigfish
Válasz joco11111 kommentjére
2012. jan. 6. 9:46

Miután jött a promó anno, hogy "most játssz a Csokipókeren, nagyon jó rakeback érhető el", szerintem ehhez igen nagy vastagbőr kellene. Nem hiszem, hogy veszteséges volt a race a magyar szervezőknek, pláne ha hosszútávot nézzük. De ebbe ugye nem vagyunk beavatva.
Mindenesetre én nem engedhetem meg magamnak, hogy lejátsszak 2 hónapot rakeback nélkül bárhol is NL50/100on, sokszáz óra ráfordítással, ennyire nem jó a bb/100am, rakeből élek. Special ez a két hónap bukó volt, és a race termeli a nyereséget.

WARETRAPS
Válasz reelbigfish kommentjére
2012. jan. 6. 9:58

mennyivel tartoznak, "csak" 2 havi rake race nyereménnyel ?
az is elég húzós 30 ezer dolcsi

Ha még nem írtatok panaszlevelet a license-et kiadó szerencsejáték felügyeletnek akkor most már meg kéne tenni, mert ez így nonsense

hozzaszolo2
Válasz WARETRAPS kommentjére
2012. jan. 6. 11:42

mennyivel tartoznak, "csak" 2 havi rake race nyereménnyel ?
az is elég húzós 30 ezer dolcsi

Ha még nem írtatok panaszlevelet a license-et kiadó szerencsejáték felügyeletnek akkor most már meg kéne tenni, mert ez így nonsense

Halkan megjegyzem, hogy ebben az Akadémia is segíthetne, ötleteket adhatna. Vagy kicsit emberibb nyelven kommunikálhatná, hogy mi a helyzet, nem pedig a szokásos supportos szöveggel jönne. Írom mindezt úgy, hogy nem tudom mi mehet privátban.

mocsab
Válasz hozzaszolo2 kommentjére
2012. jan. 11. 15:39

Ha annyira biztos, hogy a csoki fizetni fog akkor PA megelőlegezhetné nekik a kifizetést. :)

mocsab
2012. febr. 3. 12:06

Fejlemény?

danfiu
2012. febr. 3. 12:16

Hallgatas az van.Tenyleg vicc az egesz sracok...

Legalabb az akademia adhatna valamifele tajekoztatast,mert ez igy lenne korrekt bo 7 honap utan..

Élő ügyfélszolgálat