Aktuális állás az első hozzászólásban frissítve.
hello, amikor indult a terem akkor beregeltem egy amsik site kodjaval... egy freerollon indultam. nem fizettem be. megleehetne oldani hogy en is akademias jatekoskent jatszak itt? mert ha igen akkor befizetek...
hello, amikor indult a terem akkor beregeltem egy amsik site kodjaval... egy freerollon indultam. nem fizettem be. megleehetne oldani hogy en is akademias jatekoskent jatszak itt? mert ha igen akkor befizetek...
Végeredmény az első hozzászólásban.
cash race autusztus
Sziasztok! Két kérdésem volna:
1.Mikor és milyen formában kapjuk a nyereményt?
2. A szeptemberi cashracen indulhat e az, aki az augusztusin játszott? Vagy ez független?
A választ előre is köszi
kicsibacsi
A Chocolate Poker és a Póker Akadémia közös szervezésében $2000 díjazású rake race indul augusztus 1-től 31-ig, amelyen kizárólag az "akademia" búnusz kóddal regisztráló játékosok vehetnek részt. A rake race-n felül igénybe vehető a $600 befizetési bónusz, és BPO beülő is nyerhető. További részletek >>
A cash race végeredménye:
Gratulálunk a nyereményekhez! A rake race szeptemberben folytatódik! További részletek >>
na odafértem tizediknek,pedig nem nagyon játszottam,utolsó nap se,azt hittem be leszek elözve,de hálisten nem!!