Eredmény mikorra várható?:D
Végeredmény frissítve.
Nekem a 2009.04.01 - 2009.04.30. időszakra ezt írja.
Earned VIP Points 205
Eszerint beleesek az első kategóriába nem?
Username: majzikr.
Nézzetek utána légyszi, köszi.
Ahhoz, hogy elérd a 10€-s extra nyereményt azt kellett teljesíteni, hogy elérd a 100€ termelt raket. Te nagyon szükősen kalkuláltál, mert pont nem érted el. A 0,5x szorzó csak nagyjából értendő. A rendszer szerint egészen pontosan 97,5€ raket termeltél.
Ne haragudj, de nem teljesen világos. Csak SnG-t és DoN-t játszottam, így a devilfish oldala szerint:
"Devilfish Poker uses a weighted contributed rake system. One VIP point is rewarded for each €0.50, which has been contributed in rake."
"VIP points are also awarded for participation in tournaments. If you participate in a scheduled multi-table tournament or a Sit & Go, you will receive 1 VIP point for each €0.5 paid in tournament fee."
Nem világos, hogy hol marad le az a pár % (0,47xx-re jönne ki).
Másik, hogy a termelt rake, annak idején nem volt világos ezért feltettem kérdésként itt a fórumon, amire te válaszoltál, azt, hogy VIP/2.
Nem nagy összeg az a 10euró, de mégis áthúzva érzem magam.
Mi is csak azt tudjuk írni, amit nekünk a Devilfish rendszere mond. A fórumban feltett kérdésedre megfelelő választ adtunk, ahogy azt te is idézted a devilfish honlapjáról. Biztos van rá magyarázat miért nem pontosan 102,5€ a termelt rake. De ebben mi nem tudunk tovább segíteni. Azt tanácsoljuk írj a devilfish supportjának egy e-mailt, amiben leírod ezeket. Kérlek jelezd nekünk mit válaszoltak. Amennyiben nem kapsz megfelelő magyarázatot, mi is próbálunk ezügyben írni nekik. Első körben véleményünk szerint viszont az lesz a legjobb ha te személyesen írsz nekik egy panasz e-mailt.
Reméljük a legjobbakat.
Jött válasz, privát üziben elküldtem.
Olyan volt már nekem, hogy közvetlen éjfél után más VIP pontot dobott ki, mint napközben. Lehet hogy itt is ez okoz kavarodást.
Elintéződött, köszi a segítséget!