Póker Fórum Archívum > Bónuszok, rakeback és rake racek > Everest Poker exkluzív $2000 cash race - december 1-31.

Admin
Válasz Admin kommentjére
2009. dec. 21. 17:36

Aktuális állás az első hozzászólásban frissítve.

szakbme
Válasz Admin kommentjére
2009. dec. 22. 17:50

Hali!

Nevezni szerettem volna a decemberi cash race-re, de miután beírtam a bónuszkódot (akaddec2), az everesten annyit írtak ki ehhez a bónuszhoz, hogy állapot:megszerzett és hogy 5 sp. Ez így normális, vagy valami nem jól működik? Biztos hogy az akademias linken keresztül regisztráltam, akkor mi nem stimmelhet? Előre is kösz!

Jimmybooy
Válasz szakbme kommentjére
2009. dec. 22. 19:50

Hali!

Nevezni szerettem volna a decemberi cash race-re, de miután beírtam a bónuszkódot (akaddec2), az everesten annyit írtak ki ehhez a bónuszhoz, hogy állapot:megszerzett és hogy 5 sp. Ez így normális, vagy valami nem jól működik? Biztos hogy az akademias linken keresztül regisztráltam, akkor mi nem stimmelhet? Előre is kösz!

Normális !

Vasquez J
Válasz Jimmybooy kommentjére
2009. dec. 28. 11:24

Hi!

Januárban nem lesz race?

Admin
Válasz Vasquez J kommentjére
2009. dec. 28. 12:13

Hi!

Januárban nem lesz race?

99%, hogy lesz. Legkésőbb szerdára biztosat tudunk mondani.

Admin
Válasz Admin kommentjére
2009. dec. 28. 16:56

Aktuális állás az első hozzászólásban frissítve.

Admin
Válasz Admin kommentjére
2010. jan. 1. 14:00

Hivatalos race végeredményel és a nyeremények kifizetésével kapcsolatos infókkal január 4. és 5. között tudunk leghamarabb szolgálni.

Admin
Válasz Admin kommentjére
2010. jan. 4. 17:17

A végeredmény az első hozzászólásban. Gratulálunk a nyerteseknek!

A nyeremények kifizetésére az Everest Poker supportja szerint előreláthatólag január 6-ig sor kerül.

chau
Válasz Admin kommentjére
2010. jan. 4. 17:25

A végeredmény az első hozzászólásban. Gratulálunk a nyerteseknek!

A nyeremények kifizetésére az Everest Poker supportja szerint előreláthatólag január 6-ig sor kerül.

ez nem a dec 27-i állapot?

Admin
Válasz chau kommentjére
2010. jan. 4. 17:41

ez nem a dec 27-i állapot?

A hibát javítottuk, most már a végeredmény van kint. Elnézést kérünk.

Élő ügyfélszolgálat