Aktuális állás az első hozzászólásban frissítve.
Nem kötekedésképpen de megkérdezhetem mitől 2000 + !!! az ehavi race az Everest szerint ?
Amit valósan ki fognak fizetni a játékosonak az 1510$ + a kuponok ami megint csak 512$ ha nem végtelenítem a 3$ kuponokat.
Ez összesen 2022$ !
Megint kitetettek magukért ha így haladnak Karácsonyra csak meglepnek minket egy 2500+ csomaggal !
hm
Sziasztok.
Egy kis próblémába ütköztem nem tudom értelmezni az everset pókert bemutató oldalon olvasottakat.
Tehát ha én befizetek a terembe és pl az 500$ befizetési bónuszt szeretném megpályázni akkor mennyi raket kell termelnem,hogy összejöjjön az 5000summit pont?
"
500 teljes összegben megszerezhető bónusz az akademia500 bónusz kód felhasználásával
A bónusz megszerzéséhez 5000 Summit pontot kell gyűjteni.
A bónusz megszerzéséhez Summit pontokat kell szerezni.
A cash game asztalnál levett 1 dollárcent rake után az asztal minden játékosa 0,01 Summit pontot kap.
A tournamenteken fizetett 1$ rake után 8 Summit pont jár. "
Én cash gamen szeretném teljesiteni a dolgot.
Tehát ha egy cent rake 0,01 summit pont akkor egy 1$ rake 1summit pont???
Vagy elvan írva?vagy ez minden játékosra vonatkozik független attól,hogy partiban voltam vagy sem?
Lehet én vagyok a hunyó de nem értem
Mindenki kap SP-t ha nem raksz a potba akkor is !
Milyen limiten játszol ?
Pontos számokat nem tudok mondani de NL100-on olyan 12K hand alatt kijön a bónusz !
hm
Mindenki kap SP-t ha nem raksz a potba akkor is !
Milyen limiten játszol ?
Pontos számokat nem tudok mondani de NL100-on olyan 12K hand alatt kijön a bónusz !
Nl50-en fogok érkezni ide