A betfair szerint a PokerAkademia fog fizetni majd egyszer, ez nem az ő promójuk.
A Betfair fizeti a nyereményeket, előreláthatólag a holnapi nap folyamán.
Nem hiszem hogy egyhamar megfogjuk kapni. A betfair és a Pokerakademia egymásra mutogat. Nekem újra azt írták a PokerAkademia fog fizetni, nem ők, hogy mi az igazság, azt nem lehet tudni...
Race
Sziasztok!
Még én sem kaptam meg. Szerintem nem kérdés, hogy az Akadémiától fogjuk megkapni a nyereményeket. Az Akadémia hirdette a promót, nem a Betfair. Reméljük hamarosan lerendeződnek a dolgok.
Minden jót!
CM
Sziasztok!
Még én sem kaptam meg. Szerintem nem kérdés, hogy az Akadémiától fogjuk megkapni a nyereményeket. Az Akadémia hirdette a promót, nem a Betfair. Reméljük hamarosan lerendeződnek a dolgok.
Minden jót!
CM
A betfair szerint a PokerAkademia fog fizetni majd egyszer, ez nem az ő promójuk.
Az admin szerint pénteken fizet a Betfair, Betfair szerint ők nem fizetnek senkinek, Zolee szerint a Betfair fizet majd biztosan pár napon belül.
Minden kristály tiszta már! ;)
Besz@rok!
Pár napja lett vége a racenek és már háború van :)
Relax mindenki!
Már régen megkaptam a 2. helyért járó 65%-on beváltott cash-t. Mondjuk én telefonos kapcsolatban voltam a country managerrel.
Már régen megkaptam a 2. helyért járó 65%-on beváltott cash-t. Mondjuk én telefonos kapcsolatban voltam a country managerrel.