Aktuális állás az első hozzászólásban frissítve.
rakerace
Sziasztok!
Kérdésem, lesz e decemberben is a Mybet-en rakerace?
Fontos, mert ma akarok regisztrálni Pókerakadémián keresztül.
Köszi!
Ui.: Lehet nem jó helyre írom, de még nem tudom hova kell:)
Sziasztok!
Kérdésem, lesz e decemberben is a Mybet-en rakerace?
Fontos, mert ma akarok regisztrálni Pókerakadémián keresztül.
Köszi!
Ui.: Lehet nem jó helyre írom, de még nem tudom hova kell:)
Egy érdekes dologra lettem figyelmes: az első helyezettről (név szerint KevinJackpot) semmilyen feljegyzés nincs a póker rangsor oldalakon. Megnéztem PTR-en, illetve OfficialPokerRankingson. Rólam, illetve RaiseLikeABoss-ról is van, tehát nem értem ez minek tudható be.
Ha ez arra irányul, hogy ösztönözze a rakeracen indulókat, illetve hogy ne lehessen olyan könnyen elvinni az első helyet, akkor kérem azonnal beszüntetni. Ha nem erről van szó, akkor kérem a dolog kivizsgálását!
Köszönöm.
Egy érdekes dologra lettem figyelmes: az első helyezettről (név szerint KevinJackpot) semmilyen feljegyzés nincs a póker rangsor oldalakon. Megnéztem PTR-en, illetve OfficialPokerRankingson. Rólam, illetve RaiseLikeABoss-ról is van, tehát nem értem ez minek tudható be.
Ha ez arra irányul, hogy ösztönözze a rakeracen indulókat, illetve hogy ne lehessen olyan könnyen elvinni az első helyet, akkor kérem azonnal beszüntetni. Ha nem erről van szó, akkor kérem a dolog kivizsgálását!
Köszönöm.
Közöm nincs hozzá, de talán ha megnéznéd a Sharkscopon akkor okosabb lennél.
:p
Múltkor még volt róla adat, 20$sng-t játszik, valószínűsítem, hogy jackpotot, másból ipokeren nem tudna ekkora rake-et csinálni.
Elnézést, akkor tárgytalan.
Csak hát az első 10 embert megnéztem az említett két oldalon és csak Kevin-t nem találtam egyiken se, így nem voltam túl boldog :)