Gratula mindenkinek!!! Vége a nagy hajszának... Még soha nem játszottam ennyit, de nem bánom semmiképpen! Remélem lessz még iyen jó kis rakerace, guuud lák mindenkinek...
en miutan felmentetek 100-ra feladtam a 2. helyemet :D :D gratula mindenkinek, kitartas a fő racen is. majd meg megtolom picit, s sztem beerek en is az első 100ba.
A végén Ljubisa felnézett NL200ra is de szerencsére nem tudott utolérni, szerintem sokba került a pénteki bulija.....
s megkaptátok az FD-t vagy csak 45 nap utan? nekem még kell 2-300 pont hozzá :D
A központi race meg tart a heten, ott még én is szeretnék a 100. ba lenni 1k.ért :)
Aktuális állás az első hozzászólásban frissítve.
Még nem kaptam meg, pedig nekem már megvan a pontom, ugyhogy sztem a depod utáni 45. napon kapod meg...
Szegény Littlemage -dzsel azért szépen elbántatok a múlt héten! :)
Grat mindenkinek!
Szia . Szeretném meg kérdezni hogy mikor lessz a cash raceken elért dolcsik jóvá írása? Mert szeretnék még belehúzni az 500.000$ on:) persze ezzel a kis tőke segítséggel :) nevem tizespar szép napot nektek hali
Szia . Szeretném meg kérdezni hogy mikor lessz a cash raceken elért dolcsik jóvá írása? Mert szeretnék még belehúzni az 500.000$ on:) persze ezzel a kis tőke segítséggel :) nevem tizespar szép napot nektek hali