Aktuális állás az első hozzászólásban frissítve.
Aktuális állás az első hozzászólásban frissítve.
Végeredmény az első hozzászólásban frissítve.
Valamit elnezhettetek mert a noiq-s reszen az utolso nap Raised 10 (aki en volnek) beelozte Durvasracot 6 hellyel, itt megis utana vagyok. itt a link a tegnap ejfeli allasrol:
NoiQPoker: NOIQ APRIL RAKE RACE,
Valamit elnezhettetek mert a noiq-s reszen az utolso nap Raised 10 (aki en volnek) beelozte Durvasracot 6 hellyel, itt megis utana vagyok. itt a link a tegnap ejfeli allasrol:
durvasrac maeciusban elég sokat jatszott, amennyire en tudom. persze kibic vagyok :)
A végeredmény legjobb tudomásunk szerint helyes. Az akadémiás race március 20-án kezdődött és éjfélkor lett vége. Az adott időtartamban Durvasrác 308$-al több jutalékot termelt mint Raised10.
Nem lehet,hogy Durvasrác még márciusban tett szert előnyre, a NoiQ-s race meg csak ápr.1-től megy.Így legalábbis elképzelhető,de persze majd az Admin megmondja.
Más: hadd kérdezzem meg milyen téten játszol és mennyi asztalon, mert szoktunk NL25-ön találkozni és kiváncsi vagyok, hogy hány asztalon és mennyit kell tolni ahhoz, hogy ilyen előkelő helyen szerepelj?