Póker Fórum Archívum > Bónuszok, rakeback és rake racek > Pacific Poker exkluzív $2000 cash race - november 1-30.

Littlemage
Válasz Littlemage kommentjére
2009. nov. 15. 11:08

ha jol emlékszem Lev eroleves neven tolja :D :D ejj, pedig gondoltam itt picit ujrakalapalom az egeszet, de akkor epp hogy beerhetek a 100-200-as helyekre...

Polacheck
2009. nov. 15. 11:11

Nekem ismerős a neve :) tuti, hogy akademias, s volt már ilyen nickel. medgypeti, godmode, nemtom, valaki az őskövületek közül :D :D (vagy slash?, nem emlékszem)

Őskövületekről tudnék szerintem, néhány nappal ezelőtt találkoztunk és senki nem mondta.

Littlemage
Válasz Polacheck kommentjére
2009. nov. 15. 11:13

Őskövületekről tudnék szerintem, néhány nappal ezelőtt találkoztunk és senki nem mondta.

Fogadjunk egy tatarba, hogy "regi" akademias, biztos vagyok benn, csak nem emlékszem ki az.

Polacheck
2009. nov. 15. 11:15

Fogadjunk egy tatarba, hogy "regi" akademias, biztos vagyok benn, csak nem emlékszem ki az.

Egy tippem még nekem is van, úgyhogy nem :)
Spiri hosszan magyarázta a pacifices mezőnyt Tibibának, úgyhogy rá tippelnék.

Littlemage
2009. nov. 15. 11:17

Nem szereted a meglepeteseket??? :D :D

Eszembe jutott. Tibibacsi tolta everesten ilyen nevvel.

Littlemage
2009. nov. 15. 11:19

Egy tippem még nekem is van, úgyhogy nem :)
Spiri hosszan magyarázta a pacifices mezőnyt Tibibának, úgyhogy rá tippelnék.

Én már biztos vagyok benn :D :D

https://poker-akademia.com/vBulletin/medium-high-stakes-no-limit-hold-em/2509-mit-csinaljunk-kk-val-mi-lehet-nala.html

Polacheck
2009. nov. 15. 11:24

Én már biztos vagyok benn :D :D

https://poker-akademia.com/vBulletin/medium-high-stakes-no-limit-hold-em/2509-mit-csinaljunk-kk-val-mi-lehet-nala.html

Ezt jól kitaláltuk így vasárnap reggel. Már csak az a kérdés, hogy kezedjek-e el 600-on grindelni, hogy megtartsam a helyem :)

ZoDo
2009. nov. 15. 11:26

Én is itt szerettem volna letelepedni, de kicsit kezd túlnépesedni ez a race :( :)

Polacheck
Válasz ZoDo kommentjére
2009. nov. 15. 11:32

Én is itt szerettem volna letelepedni, de kicsit kezd túlnépesedni ez a race :( :)

Ja, mondjuk Tibibá igazán regelhetett volna máshonnan :D

darklol
2009. nov. 15. 13:11

én is gondolkozok hogy benézek :)

Élő ügyfélszolgálat