Póker Fórum Archívum > Bónuszok, rakeback és rake racek > Pacific Poker exkluzív $3000 cash race - szeptember 1-30.

Littlemage
Válasz gab0r kommentjére
2009. szept. 16. 10:57

Ugye nem gond, ha miután rákattintanék a linkre, a paci oldalán rögtön átváltok angol nyelvre és úgy töltöm le a klienst és regisztrálok?

nem szeretnék emiatt kimaradni ebből, a magyar nyelvtől pedig egy kicsit fázok...

először mindenképp a magyart töltsd le, s ugy regisztralj

aztan uninstall, s mehet fel az angol verzio, s akkor tuti nem lesz gond a regisztracioval, gondolom.

Powerotti
Válasz Littlemage kommentjére
2009. szept. 16. 16:51

Nem kell uninstall se.
Anélkül is megy a telepítés...

gab0r
Válasz Powerotti kommentjére
2009. szept. 16. 21:23

Azért úgy csináltam mindent ahogy Littlemage írta...
Meg tudnátok nézni hogy részt veszek-e a cash race-ben?

nick: LoveToGamble

Admin
Válasz Admin kommentjére
2009. szept. 17. 12:05

Aktuális állás az eslő hozzászólásban frissítve.

Admin
Válasz Admin kommentjére
2009. szept. 18. 15:15

Admin
Válasz Admin kommentjére
2009. szept. 21. 22:10

Admin
Válasz Admin kommentjére
2009. szept. 22. 9:22

buktar
Válasz Admin kommentjére
2009. szept. 22. 9:25

Ctrl+c, Ctrl+v :D

gab0r
Válasz Admin kommentjére
2009. szept. 22. 9:30

Kedves Admin!

Tegnap írtam pü-t és érdeklődtem, hogy utána tudnál-e nézni annak, hogy sikeres volt-e az akademián keresztül történt regisztrációm.
Örömmel vettem észre, hogy ma reggel ismét frissült a pontok állása, de éppen ezért egyre jobban aggódok, mert ott kellene lennie a nevemnek.

Továbbra is várom a megtisztelő válaszodat.

Admin
Válasz gab0r kommentjére
2009. szept. 22. 10:26

Kedves Admin!

Tegnap írtam pü-t és érdeklődtem, hogy utána tudnál-e nézni annak, hogy sikeres volt-e az akademián keresztül történt regisztrációm.
Örömmel vettem észre, hogy ma reggel ismét frissült a pontok állása, de éppen ezért egyre jobban aggódok, mert ott kellene lennie a nevemnek.

Továbbra is várom a megtisztelő válaszodat.

Kedves Gábor!

Sajnos nincs rálátásunk erre, nekünk is írni kell egy e-mailt a Pacific Poker-nek. Jó eséllyel beragadt valami cookie és nem rajtunk keresztül regeltél. Megkérdezzük áttudnak e rakni alánk. (ha a központi oldalon regeltél van esély rá, ha más affiliate link ragadt be, akkor gyakorlatilag kizárt)

Élő ügyfélszolgálat