Elnézést a hibáért. Természetesen a nyeremények az eredeti kiírás szerint, ahogy egész hónapban is megvolt hírdetve kerülnek kifizetésre. A végeredmény eszerint javítottuk.
DruckZ!
Szerintem meg egyáltalán nem korrekt!!! Ha te annyit gürcöltél és grindoltál volna mint én a 2. helyemért akkor talán fel lennél háborodva te is!
Ha jobban belemélyedtél volna látnád hogy az összesített PONTSZÁM a mérvadó, az Aussie Million fősatelit ticketért.
A díjazás két race esetében teljesen különálló, a 2. helyért 350$ jár! Ahogy az 1. ért is 500$ mortal_enemy-nek aki méltó meg is érdemli.
A neved elírásáért elnézést. Egyébként meg mindenki azért grindol amiért akar, a race-n bárki résztvehet.
Természetesen az 1. hely lett volna a cél, de a limitemen nem volt rá lehetőség, plusz a munkám miatt időm és energiám sem volt annyi. Így kénytelen volta megcélozni egy reális 2. helyet.
Az hogy mennyit grindoltál nem tudom, de ezen nem érdemes vitatkozni. Amennyi időt ráfordítottam, megérdemeltem értem a 2. helyre. Ennyi. GL és peace!