RB
Dear player,
Red Star Poker Security has detected that you have created a second rakeback account on the Cake Poker Network. Only one active rakeback account within a six month period is permitted on the network and you must continue to use the first rakeback account that you created.
Your new rakeback account on Red Star Poker will be closed, however you may freely use a non-rakeback Red Star Poker account.
The Cashier Menu will be available for you on your rakeback account so you can withdraw your funds at your convenience.
Regards,
Red Star Poker Security
Sajna engem is észrevettek pedig más emailről regeltem és ha jól emlékszem új gépről is, bár ugyanúgy MB-t használtam...
Kül lehet én vok a hülye de nem értem miért nem hagy játszani attól még csak RB nélkül...
de ha be akarok lépni ezt irja Seat denied: your play privilege is locked :S
GL
Nem túl jó hír! Vagy legalább engedne választani.
Azért remélem a helyezésemért megkapom majd a cash-t mert ki-be lehet utalgatni:)
Időközben próbáltunk minél többet megtudni mi is a több rb-s account létrehozásáról.
A következő módszer jelenlegi információink alapján megoldja a dolgot:
- regisztráció más helyről és új gépről (új IP és új hálózati azonosítók)
- új email cím használata
- más befizetési módszer használata
A felsorolás között "és" vagy "vagy" a kapcsolat?
Forintos MB-m van, akkor b*szhatom az egészet, maradok caken... a racek pedig über brutál overlayesek lesznek
Aktuális állás az első hozzászólásban frissítve.
Tisztelt Admin!
Megkérnélek, hogy a RedStar rake üldözéses főoldali postban a linket csináljátok meg működőre az írás alján az "ebben a fórumtopikban", illetve "RedStar fórum topik" csak félkövérrel van kiemelve, link viszont nincs csatolva.
Kérdésem lenne továbbá, hogy áll-e már rendelkezésre frissített állás?
Köszönet előre is!
A linket javítottuk, köszi hogy szóltál.
Ma várhatóan lesz frissítés is.
Aktuális állás az első hozzászólásban frissítve.