Bensz
Válasz As Roma kommentjére
2012. jan. 6. 0:59
Ez oké,ez meg volt,de a bonus sehol...
Először én sem kaptam:D írtam nekik hogy mi a helyzet, visszaírtak, hogy használjam az itt is megadott bónuszkódot. Befizettem újra, ugyanúgy megadtam a kódot mint először. Másodjára egyből elfogadták.
As Roma
Válasz Bensz kommentjére
2012. jan. 6. 1:15
Először én sem kaptam:D írtam nekik hogy mi a helyzet, visszaírtak, hogy használjam az itt is megadott bónuszkódot. Befizettem újra, ugyanúgy megadtam a kódot mint először. Másodjára egyből elfogadták.
BEFIZETTÉL UJRA?HMMM..Hát én nem tolnék be ujra szivesen 300 eur-t,mikor normális megadtam mindent.Irtam én is nekik,várunk..
Admin
2012. jan. 6. 16:52
Aktuális állás az első hozzászólásban frissítve.
tide
2012. jan. 7. 19:40
2500pont/20 euró szabadul fel 50 euro megtermelt rekert cserébe:)
As Roma
Válasz tide kommentjére
2012. jan. 8. 15:53
Kifizetésről van vkinek valami tapasztalata ezektől?Kérnek az első(és egyben utolsó....)cash out-kor vmi személyes okmányt stb.?
GoGunners
2012. jan. 8. 17:13
Kifizetésről van vkinek valami tapasztalata ezektől?Kérnek az első(és egyben utolsó....)cash out-kor vmi személyes okmányt stb.?
Tőlem nem kértek. MB-re másnapra kint volt.
As Roma
Válasz GoGunners kommentjére
2012. jan. 8. 22:40
Tőlem nem kértek. MB-re másnapra kint volt.
Na ja megjött 2 orán belül nekem is,nem kértek semmit...Ez a terem egy szánalom,tiszta vicc!Nem is értem ,h egy ilyen komoly oldal,mit az akadémia,hogy reklámozhat egy ilyen termet....5-6 ember lézeng 0.02-0.04c felett ,annak 99% akadémiás a race-ért!A softver meg...Commodore64 feeling!
Hát aki mégis szenved itt annak részvétem és GL
Vurczinger
Válasz tomy123 kommentjére
2012. jan. 9. 12:33
Ez igaz?
Csúcsidőben a duplája :cool:
Admin
Válasz Vurczinger kommentjére
2012. jan. 9. 17:41
Aktuális állás az első hozzászólásban frissítve.